Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u Zagrebu

Čuo sam eksploziju i kroz prozor vidio auto u plamenu

izgoreni automobili
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
26.12.2014.
u 13:38

Šteta nastala požarom zasad nije utvrđena, ali procjenjuje se da je veća. BMW je posve izgorio, a ostali auti djelomično

Zbog kvara na električnim instalacijama, BMW 530 D u vlasništvu M. N. (33) zapalio se na Božić oko 21 sat na parkiralištu stambene zgrade u Horvaćanskoj 27 u Zagrebu. Buktinja je progutala stražnji dio automobila, a proširila se na još tri vozila koja su bila parkirana pokraj BMW-a. Vatru koja je zahvatila audi A4, ford focus i opel zafiru ubrzo su ugasili vatrogasci, koji su spriječili i daljnje širenje požara. Nitko nije ozlijeđen, a policija je u petak prijepodne izišla na mjesto događaja kako bi obavila očevid. Materijalna šteta nastala požarom zasad nije utvrđena, ali procjenjuje se da je veća budući da je BMW posve izgorio, a vatra je uspjela zahvatiti i veći dio ford focusa zadarskih oznaka u vlasništvu I. B. (31). Audi A4 i opel zafira djelomično su nagorjeli.

– Čuo sam eksploziju u četvrtak navečer, pogledao kroz prozor i vidio da gori automobil. Odmah sam otrčao van, ali susjedi su na sreću već bili pozvali vatrogasce – komentirao je jedan od vlasnika oštećenih automobila tijekom očevida u petak ujutro.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

>> Izbio požar dvaju kontejnera i proširio se na tri automobila

Komentara 6

EW
ewtzeko
10:06 26.12.2014.

a onako lijepi auta pred saborom kako bi oni tek gorili

US
U sridu
16:16 26.12.2014.

Vozim lijepi auto,nisam ga ukrao nego krvavo zaradio,ovo u zg je nekakav obracun.

PA
pajopatak
09:59 26.12.2014.

Fijama sused, fija-ma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije