Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisački mad max

Na motoru bježao policajcu, umalo pregazio školarce i podletio pod vlak

sisčki mad max
Foto: Facebook
28.04.2015.
u 08:12

Silaj je prešao i preko pružnog prijelaza dok su polubranici bili spušteni zbog prolaska vlaka

Danijel Silaj (27) iz Petrovca pokraj Siska izazvao je u petak pravu dramu na prometnici Zagreb – Sisak, koja je srećom završila bez ljudskih žrtava iako je bezobzirnom vožnjom ugrozio živote mnogih vozača, ali i učenika Osnovne škole Sela.

Oko 16.30 sati policajac u Žažini pokušao je zaustaviti Silaja na motoru dok je vozio prema Sisku. Silaj je stisnuo gas i u desnom nepreglednom zavoju prestigao kolonu vozila. Time je ugrozio sve koji su dolazili iz suprotnog smjera. U Selima kod škole obišao je zaustavljenu kolonu vozila ispred pješačkog prijelaza na kojem se nalazila grupa školske djece.

U Stupnu je prešao preko pružnog prijelaza dok su polubranici bili spušteni, a signal najavljivao nailazak vlaka. Na kraju sulude vožnje od 15-ak kilometara, tijekom koje ga je pratio policajac na motociklu, stigao je do Odre Sisačke, izgubio nadzor nad motociklom i pao. Pokušao je opet sjesti na motor, ali ga je policajac uhvatio. Danijel Silaj uporni je recidivist. Sve prekršaje napravio je na motoru, a što je najbolje, nikada nije položio ispit za vožnju motora.

– Zbog takvih smo svi mi motociklisti na lošem glasu. Treba takvu praksu i vožnju strogo kažnjavati, a ne puštati da slično ponovi – rekao nam je jedan od članova Moto kluba Siscia. Prema Facebook profilu, Danijel Silaj veliki je ljubitelj vožnje na dva kotača i motocikala, a druga su njegova velika ljubav, sudeći po objavama, graševina i pivo. 

>> Motorist (30) poginuo nakon što je udario u stup ogledala

>> Motorist prošao kroz crveno i usmrtio 18-godišnjeg biciklista

Komentara 13

DU
Deleted user
08:55 28.04.2015.

Zbog čega postoje sudovi i zatvori?

MA
Matija1992
10:10 28.04.2015.

A zašto ne napišete i ostatak o njegovim djelima - terorizira sa svojom ekipom nekoliko sela u okolici,dilanje droge,tučnjave,krađe...pored njih niko nije siguran.Policija to zna ali malo ili ništa se poduzima. Stanite im već jednom na kraj dok nekoga ne ubiju.

MA
Majur
09:12 28.04.2015.

Trebaju ga domaći dobro nabubati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije