Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO

Na Hvaru sin drškom od lopate na smrt izudarao oca

hitna pomoć
Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.02.2017.
u 18:10

Policija do sada nikad nije postupala u toj obitelji niti su zaprimali prijave vezane za njih.

Tragedija u Dolu na Hvaru! Sin, star 35 godina, ubio je u njihovoj obiteljskoj kući svoga 75-godišnjega oca. Policija je dojavu o ubojstvu dobila oko 15 sati. Sina žrtve, kojega dovode u vezu s događajem su uhitili i slijedi ispitivanje, Njih su dvojica navodno bili sami u kući, a sin je na oca nasrnuo na terasi, na smrt ga istukavši drškom od lopate. Neslužbeno, ubojica je imao psihičkih problema.

Policija do sada nikad nije postupala u toj obitelji niti su zaprimali prijave vezane za njih.

Očevid slijedi. Tijelo nesretnog čovjeka bit će prebačeno na obdukciju u Zavod za patologiju splitskog KBC-a.

>> Izbo ju je kad mu je rekla da čeka dijete s drugim

>> ‘Supruga iz pakla’ užetom htjela ubiti prijatelja: Proricala sam mu budućnost

Ključne riječi

Komentara 1

TW
TWITOIST
19:20 24.02.2017.

Koji pametan i pravi Hrvat nema psihickih problema,kad su u drustvu isplivale neke nakaradne vrijednost .Tri dana za redom pise se o Avi Karabatic a o Marku Veselici sramezljivo jedan stubac od par centimetara .Nije u pitanju samo pomenuta gospodicinaa puna je Hrvatska Karabaticka kojima je kvalfikacija smjestena tamo sto ne smijem spomenuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije