Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo

Na graničnom prijelazu zaplijenili 39 kilograma marihuane

Marihuana
Foto: Marko Mrkonćic/PIXSELL
1/4
26.09.2016.
u 12:40

Svi osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nazdorniku PU vukovarsko-srijemske

Na graničnom prijelazu Bajakovo i na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac, djelatnici policije i carine prošlog su vikenda zaplijenili ukupno 39 kilograma marihuane, izvjestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Tijekom redovite granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, djelatnici policje i carine, zaplijenili su u nedjelju 22 kilograma marihuane koja je pronađena u prtljažniku osobnog automobila kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Srbije. Droga se nalazila raspodjeljena u 35  PVC paketa koje su pri pregledu vozila u prtljažniku uočili djelatnici carine.

Na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac u subotu je zaplijenjeno 17 kilograma marihuane koja je pronađena u kombi vozilu makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Makedonije. Pronađeno je ukupno 35 paketa s drogom, navodi policija.

Vozač, 28-godišnji državljanin Makedonije, te putnici u vozilu državljani Bugarske (55-godišnjak, 42-godišnjak i 28-godišnjak) i 40-godišnja državljanka Makedonije, uhićeni su i uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske kao i 33-godišnji državljanin Srbije, koji je uhićen na Bajakovu.

>> Potpunom legalizacijom konoplje suzbit će se rast crnog tržišta

Komentara 1

OV
Ovozemaljski
13:29 26.09.2016.

Ostati ce nam drzava bez dima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije