Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen DORH-u

Na Facebooku podržao dvostruko ubojstvo: Jedan drotovski smrad manje, bravo mladiću...

Facebook prijavljen DORH-u
Foto: Facebook
1/10
28.03.2017.
u 10:03

Muškarac je napisao da podržava ubojstvo policajca te je i dalje u javnoj komunikaciji poticao i javno podržavao teško nasilje

DORH-u je iz Šibenika upućena kaznena prijava protiv muškarca (29) iz Ražina koji je javno, uz govor mržnje, podržao ubojstvo policijskog službenika u Čistoj Velikoj i počinitelja ubojstva Tina Šunjergu.

Kako se navodi u kaznenoj prijavi, muškarac je javno na Facebook profilu napisao da podržava ubojstvo policajca te je i dalje u javnoj komunikaciji poticao i javno podržavao teško nasilje, javlja Šibenski portal

Na Facebooku je napisao: "Jedan drotovski smrad manje, bravo, mladiću, kapa do poda" i‘ "Nitko njega neće dirati, dignit ćemo Šibenik na noge i slat razglednice u zatvor, a mali, kad to vidi, možda će se osvijestiti pa i u zatvoru ih pokokati bar 2-3".

> > Ubio majku i oca pa se time 'hvalio' na tulumu. Ušao je u Mercedes i dovezao do Zagreba...

> > Policija pucala na Mercedes da zaustavi sina ubijenih: 'Za sve je kriva droga koja je Tinu popila mozak'

> > Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

Komentara 13

SA
sargu123
11:20 28.03.2017.

Neka ih skupa stave u ćeliju da se dogovore tko će biti "mama" a tko "tata" !

GO
Goldstadt
10:27 28.03.2017.

aaaa bundale i indiotaaaaa!!

US
uskook
10:47 28.03.2017.

Bolesno. Previše medijskog prostora za bolesnike kao i slične njima. Svakako kad bi bili osuđeni da 5 god. zatvora najmanje za poticanje u ubojstvu ne bi to činili. Naše pravosuđe osuđuje one koji se ne znaju braniti ili su nemoćni a ovakvi caruju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije