Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 44-godišnjak

Na Bajakovu 'pao' s 15 kilograma marihuane

granica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
28.10.2016.
u 12:47

Tijekom kontrole policija je drogu pronašla u osobnom vozilu srpskih registracijskih oznaka

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo djelatnici policije i carine su jučer, oko 00:45 sati, pronašli 15 kilograma marihuane. Kako navode iz policije droga se nalazila u osobnom vozilu srpskih registracijskih oznaka koje je kontrolirano prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku.

Vozač, 44-godišnji državljanin Srbije, je uhićen je i priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, uz kaznenu prijavu  za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

> > Pet kilograma marihuane skrivao u rezervoaru za gorivo

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fuzzy
fuzzy
15:01 28.10.2016.

Ovo za Srbe baš i nije tipično, jer svi znaju da se većinom bave preprodajom kokaina. Je li ovo prva srpska lasta u veletrgovanju marihuanom?

NI
Nikomah95
13:12 28.10.2016.

Awwwwwwwww

KO
korisniksb
23:07 28.10.2016.

Ovo je slika sa graničnog prijelaza Macelj.Stoga gospodo sl.puta sliku adekvatnu naslovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije