Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema tragova nasilne smrti

Na Bačvicama pronađena mrtva žena: 'Izvukli su je iz mora na dijelu gdje uvijek ima puno kupača'

Bačvice
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.08.2016.
u 20:18

Nesretnu ženu iz mora su izvukli spasitelji, međutim nisu joj uspjeli spasiti život. Ugledali su je kako pluta. Vjerojatno je već bila mrtva.

Splitska policija pronašla je oko 17.40 sati mrtvo žensko tijelo na Bačvicama.

Nesretnu ženu iz mora su izvukli spasitelji, međutim nisu joj uspjeli spasiti život. Ugledali su je kako pluta. Vjerojatno je već bila mrtva.

- Plaža Bačvice je bila krcata, kada su je izvukli iz mora i to na dijelu između pijeska i betona, na kojem uvijek ima puno kupača. Čini mi se da bi žena mogla imati 60-ak godina - rekao je jedan očevidac. 

Policija je izvijestila kako na tijelu nema tragova nasilne smrti. Na lice mjesta izašli su i djelatnici Hitne medicisnke pomoći. O događaju je izvješteno državno odvjetništvo. 

Tijelo je prebačeno na Odjela patologije splitskog KBC-a gdje bi se trebao utvrditi identitet stradale žene kao i uzrok smrti.

>> Na obali Save u Zagrebu pronađeno mrtvo tijelo

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:06 03.08.2016.

Vi iz VL stvarno niste pri sebi....Netko se utopi na Bačvicama i naslov je "izvanredna vijest".Hej halo zar nemate u uredu klima uređaj da vas malko rashladi.

DU
Deleted user
20:07 03.08.2016.

Policija pronasla zensko tijelo nakon sto su ga spasioci izvukli na plazu!?!? E bas ste medvjedi kako vas je RAOS krstio... I drugovi -koka stvara ovisnost!

DR
DRX
19:48 03.08.2016.

izvanredna vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije