Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao na filmu

Na autocesti zaustavio supružnike s Kosova, prijetio im oružjem i uzeo novac

pištolj
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.07.2015.
u 14:37

Nepoznati počinitelj zaustavio je automobil u kojem su bili supružnici s Kosova. Trubio im je i blicao dok nisu stali na zaustavnom traku

Nevjerojatno razbojništvo odigralo se na autocesti Zagreb – Lipovac, u blizini odmorišta Bošnjaci u subotu oko 13 sati.

Nepoznati počinitelj zaustavio je automobil u kojem su bili supružnici s Kosova. Trubio im je i blicao dok nisu stali na zaustavnom traku.

Prišao je potom suvozačevim vratima, otvorio ih i uperio oružje u suprugu. Preplašena žena dala mu je novac, i to nekoliko tisuća kuna. Žena nije ozlijeđena, a policija traga za razbojnikom. Detalje nisu iznosili, otkrili su tek da je orobljeni vozač s Kosova u dobi od 39 godina.

Komentara 4

SE
sekulici4
17:55 27.07.2015.

Njima tako i treba

MK
marcel.kuzmic
18:44 27.07.2015.

počelo je i po našim cestama. ovakvi drumski lopovi su poznati u rumunjskoj, bugarskoj, češkoj, slovačkoj, mađarskoj. a kod nas je počelo izgleda isto. treba to zaustaviti odmah. policiju u civilu na ceste i stajališta i nakon hapšenja odma ih odvesti u nepoznatom pravcu. bez suda bez zavrzlama. shebat će bam turizam. neki dan čitam na sličan način opljačkali neke francuze. nije to dobro.

SO
soovls
18:52 27.07.2015.

hm, vjerojatno neki srbijanski, bolje bi im bilo da su putovali južnom stranom, Crna Gora pa Hrvatska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije