Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija i u Kruševu

Muž ubio suprugu dok se vraćala s posla pa se pokušao ubiti

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
13.07.2015.
u 23:09

Mještani su navodno čuli pucnjavu i zapomaganje

U obiteljskoj tragediji u Kruševu kraj Obrovca 52-godišnji M. B. ubio je, najvjerojatnije iz puške, svoju 49-godišnju suprugu A. B. Policija je dojavu o ranjenom 52-godišnjaku dobila oko 17.30 sati, a nedaleko od mjesta gdje je ležao nađeno je i mrtvo tijelo 49-godišnjakinje.

Navodno je policiji to da se majka nije vratila s posla, a da kod kuće nema ni oca, dojavio sin kojeg je pak o tome obavijestila njegova maloljetna sestra.

Prema informacijama iz policije, ali i mještana s kojima smo razgovarali u jednom od zaseoka Kruševa kraj Obrovca, doznali smo da je 49-godišnjakinja tog jutra bila na poslu i da ju je suprug dočekao i ustrijelio puškom pola kilometra dalje od njihove obiteljske kuće. Riječ je o izrazito zabačenom području pa stoga i ne čudi da je u ponedjeljak navečer bilo nepoznato kada se tragedija dogodila.

Nakon što je 52-godišnjak ustrijelio svoju suprugu navodno si je iz puške pucao u srce, pokušavši počiniti samoubojstvo.

U trenutku dolaska hitne pomoći, bio je živ s teškim ozljedama opasnim po život te je hospitaliziran je u zadarskoj Općoj bolnici.

- Čuo sam što se dogodilo, da ju je suprug upucao iz puške, a da je sebi pucao u srce, da je promašio i da je prevezen u bolnicu. Poznajem obitelj, a koliko znam, tragično stradala susjeda je u niz navrata prijavljivala svog supruga za obiteljsko nasilje. Velika je to tragedija pogotovo za njihovo troje djece, rekao nam je jedan mještanin Kruševa.

Upravo u trenutku kad je policija završavala očevid, došli smo pred kuću obitelji koju je zadesila tragedija iz koje su se čuli jecaji, najvjerojatnije njihove djece.

– Molim vas, nemojte nas ništa pitati. Ne mogu vam o tome govoriti, shvatite me – rekao nam je jedan, kako se predstavio, član obitelji.   

>> Puškom ubio suprugu pa išao presuditi i sebi. Policija: Ubojica još daje znakove života

Komentara 13

DU
Deleted user
23:44 13.07.2015.

kako je to da se pokusaju ubiti i nikada ne uspiju Trebao se upucat prije nego je pucao u zenu

TH
than
21:14 13.07.2015.

Nesposobni politicari su doveli depresiju i beznadje u svaki kutak doma. Zalosno je citati sve ovo. Ljudi se ne ubijaju, jer im je dobro, vec sto je cijeli sistem u banani. Gdje se god okrenes nepravda, korupcija, nepotizam...

NA
narod1
21:22 13.07.2015.

Jadno i sramotno od hrvatskih muškaraca, da sve više dižu ruku na slabije. Žene preko 40 moraju biti posebno oprezne, možda i tražiti dozvolu za oružje, pa ako muškarac napadne tko koga prvi. Ipak je život jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije