Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvoproliće u Lipiku

Muž sjekirom ubio suprugu s kojom se godinama svađao

Kuća u Lipiku u kojoj se dogodilo ubojstvo
Compas.com.hr
28.11.2015.
u 10:11

Godinama su bili u svađi. Muškarac je i ranije prijetio ženi, a susjedi ga znaju po problematičnom ponašanju.

Građane Lipika šokiralo je teško ubojstvo koje se u petak navečer dogodilo u obiteljskoj kući u tom zapadnoslavonskom gradiću. Policija je uhitila 59-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je sjekirom ozlijedio svoju 62-godišnju suprugu, koja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

Policijski službenici PU požeško-slavonske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru obavili su očevid te provode kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom.

– Osumnjičeni će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku te slijedi obdukcija mrtvog tijela – kazala je glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić. Kako doznajemo, supružnici su živjeli u istoj kući, ali odvojeno. Godinama su bili u svađi. Muškarac je i ranije prijetio ženi, a susjedi ga znaju po problematičnom ponašanju. Neki kažu da se krvoproliće moglo spriječiti da sustav nije zakazao i da su nadležne službe na vrijeme odradile svoj posao.

– Znali su da se može dogoditi tragedija, ali ništa nisu poduzeli da zaštite nedužnu ženu. Nikoga nije bilo briga što se događa – kazala je jedna susjeda.

>> Ubojstvo u Lipiku: Muž ubio suprugu s kojom je godinama bio u svađi?

Komentara 3

UN
una1
12:53 28.11.2015.

Dugogodišnja svađa dala je tragičan kraj! Moglo se i drugačije,svatko sebi.

Avatar ivek
ivek
13:38 29.11.2015.

terorizam i terorist

Avatar samo Istina
samo Istina
11:36 28.11.2015.

Jadan, na što ga je natjerala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije