Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motiv nepoznat

Muškarca iz Kutine mladić izbo nožem u Puli

Policijski auto
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.05.2015.
u 00:05

Ozlijeđeni je prevezen u pulsku Opću bolnicu u teškom stanju

Muškarca (40) iz Kutine jučer ujutro oko 9 u Puli je nožem izbo mlađi muškarac, piše Glas Istre.

Ozlijeđeni je prevezen u pulsku Opću bolnicu u teškom stanju, a osumnjičeni napadač uhićen je nakon sat i pol u svom stanu.

List prenosi i riječi glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić Jukopile da još nisu poznate sve okolnosti, ali da je nož pronađen.

>> Sin oca ubo nožem u prsa

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
07:52 04.05.2015.

Istra je prepuna mafije i pretrpana kriminalcima (a sve su to dotepenci iz Bosne, Srbije, Albanije..a ne lokalno domace istarsko stanovnistvo).

VE
velikazmija
10:01 04.05.2015.

nije li istra raj za srbe ni thompson tamo nesmi ali smije kekin cece frljići i čolići pustit će ga ko one iz udbine- FATALNE VIKI----------KOJA JE OVDI FATALNA RAJKA-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije