Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Rača

Muškarac priveden zbog sumnji da je zlostavljao dvogodišnju pokćerku

pedofilija,silovanje,zlostavljanje
Foto: Thinkstock
01.12.2015.
u 18:32

Osumnjičeni muškarac priveden je i određen mu je jednomjesečni istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv muškarca iz jednog mjesta u okolici Bjelovara zbog sumnje da je spolno zlostavljao dvoipolgodišnju pokćerku, zbog čega je djevojčica s teškim ozljedama prevezena u bolnicu. Na bjelovarskom Županijskome sudu danas su potvrdili da je očuh priveden te da mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Prijavili ih liječnici

Djevojčicu su u četvrtak, prema informacijama Bjelovarskog lista, u bolnicu dovezli očuh i 20-godišnja majka djevojčice, čije je to dijete iz prvoga braka. Navodno su liječnicima kazali da se djevojčica ozlijedila jer je pala niz stepenice. No kada su liječnici pregledali dijete i vidjeli vrstu i težinu ozljeda, posumnjali su u verziju majke i očuha, pa su o svemu obavijestili policiju. Dvoipolgodišnjakinji je, prema neslužbenim informacijama, bilo ozlijeđeno i spolovilo te je kirurški zbrinuta na ginekološkom odjelu. Nije u životnoj opasnosti. Glasnogovornica Županijskoga suda u Bjelovaru Dajana Barberić Valentić danas nije mogla dati nikakve dodatne informacije o slučaju jer je postupak zbog zaštite interesa oštećenog djeteta proglašen tajnim. Tako se zasad ne zna za koje se točno kazneno djelo sumnjiči očuha i radi li se doista o spolnom zlostavljanju.

Susjed koji je roditelje i dijete u četvrtak oko 20 sati dovezao u bolnicu novinarima je ispričao kako su mu roditelji rekli da se djevojčica ozlijedila oko 17 sati. Kad je došao po njih, majka je premotavala djevojčicu, a kazala mu je da je pala niz stepenice. U bjelovarskoj bolnici danas nije bilo moguće dobiti nikakvu službenu informaciju pa ni o točnoj prirodi ozljeda koje je imala dvoipolgodišnjakinja, kao i o vrsti medicinskog zahvata kojim su one sanirane.

Imaju još jedno dijete

Osim djevojčice koju je očuh priznao, roditelji zajedno imaju i devetomjesečno dijete, a ono je preventivno smješteno u udomiteljsku obitelj dok mjerodavne službe ne utvrde što se to točno dogodilo u četvrtak poslijepodne i kako je točno dvoipolgodišnjakinja ozlijeđena.

>> Otac devet godina spolno zlostavljao kćer

Komentara 12

MA
Majur
18:52 01.12.2015.

Curica sa 30 mjeseci ima takve ozlijede na genitalijama da su je morali operirati.....šta reći,šta napraviti sa tim Nečovjekom?!Onaj tko tako nešto učini djeci,koja su jedina na ovome svijetu nevina i neiskvarena,NE zaslužuje smatrati ga se čovjekom...možete me kazniti ilii brisati,ali metak u čelo za takve.

GL
gloria
12:32 01.12.2015.

Kad tad ce se ipak trebati ponovo uvesti smrtna kazna. Društvo ce konačno shvatiti da je to jedini način da iskorijeni monstrume i učini svijet molko sigurnijim. Ovo je monstrum prve kategorije, koji ce opet nakon godinu-dvije ( zahvaljujući) bajnomm našem pravosudju napraviti istu stvar.

DR
dragica949
20:55 01.12.2015.

Djevočicu uzeti i udomiti kod LJUDI ,jer ovo dvoje su samo nalik na ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije