Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Muškarac koji je u Karlovcu nožem ozlijedio suprugu priveden na ispitivanje

Karlovac: Policija privodi Dubravka Vrbanića zbog pokušaja ubojstva supruge
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/7
07.03.2017.
u 12:48

– Ubit ću te! Zaklat ću te i odrobijat ću te! – vikao je Vrbanić dok je nožem zamahivao prema svojoj 45-godišnjoj supruzi

Dubravko Vrbanić (47), koji je jučer lovačkim nožem na karlovačkoj gradskoj tržnici napao i ozlijedio suprugu Biserku, danas je priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

– Ubit ću te! Zaklat ću te i odrobijat ću te! – vikao je Vrbanić dok je nožem zamahivao prema svojoj 45-godišnjoj supruzi, za kojom je trčao po karlovačkoj gradskoj tržnici jučer malo poslije 10 sati. Sve se događalo pred očima djece zavađenog para. Biserka je ozlijeđena i operirana.

– Automobil je već odlazio s parkirališta kada se naglo zaustavio, otvorila su se vrata i žena je sva krvava po trbuhu i rukama istrčala iz automobila i počela bježati po parkiralištu tržnice. Zatim je muškarac izišao iz automobila, vikao na nju da će je ubiti i zamahivao za njom s bajunetom, velikim nožem. Djeca su bila na stražnjem sjedištu, djeluju odrasla. Sin od nekih 20-ak godina potom je izišao i pokušavao ih smiriti, kći je plakala, vikala na oca da pusti majku i zapomagala je. Žena je potom dotrčala do kladionice i srušila se, bez svijesti je ležala na podu, pa su je ljudi odvukli u kladionicu i tamo zaštitili. U međuvremenu je sin ocu uspio istrgnuti nož iz ruku, ubacio ga je u automobil i držao oca na podu pokraj kladionice do dolaska policije i hitne. Nije se ni opirao. Ma strašno, kada pomislim što smo vidjeli i što se među ljudima događa – ispričao je jedan od očevidaca.

>> Nož zabila suprugu u vrat pa otišla šetati psa, a on po zgradi tražio pomoć

Komentara 5

KL
Klasa22
14:17 07.03.2017.

a da je pripadnik neke nacionalne majine bila bi slika samo policijskog auta... posto nije pripadnik onda je tako dobro zumiran da se vidi svaki pristic...

RE
realisticki
16:19 07.03.2017.

Svako nasilje je zakonom zabranjeno, i nasilnika treba privesti i kazniti. Psihičko nasilje, kojim u ovakvim slučajevima druga strana često prouzroči fizičko nasilje, nitko ne spominje. Novine ne pišu o tome, a i u sudskim procesima psihičko nasilj je nee relevantan faktor.

Avatar mliniski
mliniski
15:35 07.03.2017.

Buckani, daj ga malo bucni onak pod rebra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije