Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Anatomija'

Muškarac koji je rezao spolovila umrlima: Učinio sam to jer još uvijek studiram medicinu

bolnica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
19.08.2014.
u 21:57

Prijatelj osumnjičenog pak tvrdi kako on nije student te da nikada nije spominjao Medicinski fakultet.

Muškarac iz Slavonskog Broda, koji je rezao i skupljao spolovila umrlih te ih držao u staklenkama, ispričao je policajcima da je to činio jer još uvijek studira medicinu!

- Rekao je da je to činio zbog predmeta anatomije jer još studira medicinu. U dvije staklenke bila su spolovila te će se naknadno utvrđivati kad je točno i s kojih tijela to odstranio - rekao je izvor blizak istrazi za 24 sata i dodao kako je muškarac bio sklon alkoholu i drogama zbog čega je bio na odvikavanju.

Prijatelj osumnjičenog pak tvrdi kako on nije student te da nikada nije spominjao Medicinski fakultet. Tihomir Biščević, sanacijski ravnatelj Opće bolnice 'Dr. Josip Benčević', rekao je da je osumnjičeni muškarac najvjerojatnije odrezao pet spolovila i da će se teško analizom utvrditi kome ona pripadaju.

Komentirajući prozivke zbog zapošljavanja muškarca poznatog kao obiteljskog nasilnika koji je dvaput bio u zatvoru Biščević je rekao kako se od osumnjičenog tražila samo potvrda da se protiv njega ne vodi nikakav kazneni postupak te da potvrda o nekažnjavanju nije bila potrebna.

>> 'Kolekcionar spolovila kompenzirao je osjećaj nedostatka muškosti'

>> Žena znala da reže spolovila, na poslu je pijan padao preko tijela

Komentara 8

MD
mara-danda
22:15 19.08.2014.

kao bivsi branitelj imao je prednost..

OB
Objektivno...
06:11 20.08.2014.

A jel i svom tati odrezo "alat"i stavio ga u svoj herbarij?

Avatar velika jabuka
velika jabuka
10:47 21.08.2014.

?! šta hoće reći, da na patologiju brodske bolnice dolaze studenti medicine i uzimaju si dijelove anatomije pokojnika? moguće, u Brodu je svašta moguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije