Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Muškarac iz Hrvatske pokušao silovati Nijemicu

Njemačka policija
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
21.11.2014.
u 17:12

Muškarac se sumnjiči da je u Ludwigshafenu u Njemačkoj prošlu subotu oko 15 sati, u vrtu dvorca, prvo progonio, a potom je i napao 22-godišnjakinju s ciljem seksualnog zlostavljanja

Njemačko odvjetništvo i policija u Mannheimu zajedno su priopćili da je zbog pokušaja silovanja 22-godišnje Njemice uhićen 38-godišnjak iz Hrvatske, točnije radnik tvrtke Đuro Đaković Elektromont, javlja 24 sata.

Muškarac se sumnjiči da je u Ludwigshafenu u Njemačkoj prošlu subotu oko 15 sati, u vrtu dvorca, prvo progonio, a potom je i napao 22-godišnjakinju s ciljem seksualnog zlostavljanja. Djevojku je svladao, no nije ju uspio silovati jer je ona počela vikati i plakati što ga je uplašilo pa je pobjegao od nje.

Zdravko Stipetić, prvi čovjek ĐĐ Elektromonta za 24 sata je izjavio kako čekaju što će istraga utvrditi te da zasad nemaju namjeru postupati prema radniku što se tiče radnog odnosa. Prema njegovim riječima, riječ je o radniku koji na radilištu BASF-a u Ludwigshafenu radi kao električar oko dva mjeseca te koji je i prije radio kod njih, ali uvijek na određeno vrijeme.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> Hrvatica u Italiji prijavila pokušaj silovanja

Komentara 2

Avatar slaven0
slaven0
21:14 21.11.2014.

multikulturalizam daje rezultate....

BI
bilikamen
17:48 21.11.2014.

Bez obzira tko je. Hrvat, Bosanac ili Japanac odrežite mu ga bez ikakvog suđenja i garant da neće vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije