Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavo Valentinovo

VIDEO Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

Zagreb: Policija blokirala cestu te provjerava vozila na naplatnoj postaji Lučko
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/20
14.02.2017.
u 17:55

"U tom stanu na desetom katu je živjela bivša narkomanka, nije to neka tajna, govorila je ona i sama da je bila na odvikavanju"

Tijelo mrtve žene u ranim tridesetim godinama pronađeno je u utorak oko podneva na desetom katu riječkog nebodera u Ulici Andrije Peruča, a prema prvim informacijama najvjerojatnije se radi o ubojstvu. Na noge su se zbog ovog događaja osim primorsko-goranske digle i karlovačka i zagrebačka policija. Gotovo odmah nakon što je tijelo pronađeno iz riječke policije dojavili su kolegama iz Karlovca kako je ubojica u bijegu, zbog čega su ubrzo na području Duga Rese na teren izašli policajci s dugim cijevima. Nedugo nakon toga, otprilike oko 15 sati, aktivirana je i zagrebačka policija koja je na naplatnim kućicama u Lučkom zaustavljala i pregledavala brojne automobile.

Česte svađe u stanu

– U tom stanu na desetom katu je živjela bivša narkomanka, nije to neka tajna, govorila je ona i sama da je bila na odvikavanju. Doselila se prije pet ili šest godina nakon što se rastala od prvog supruga s kojim je imala dijete. Neko vrijeme je živjela sama, a onda je s njom počeo živjeti neki čovjek nekoliko godina stariji od nje. Radio je kao postavljač knaufa, a prije četiri godine dobili su dijete. Ona nije radila nigdje, često je po zgradi znala od stanara tražiti mlijeko ili cigarete - govori jedna stanarka nebodera u kojem se ubojstvo dogodilo. Kako su rekli, gotovo svi ljudi iz nebodera par su znali iz viđenja, ali gotovo se nitko s njima nije družio jer su se “držali za sebe”. Ipak, bilo im je poznato da su se često svađali, ali u to se nisu htjeli previše miješati.

Djelovala jako utučeno

– Ta žena koja je ubijena bila je prije dva dana kod mene, isto me pitala da li joj mogu dati mlijeko i nekoliko cigareta. Kao i svaki puta malo smo popričale, djelovala mi je kao da je jako utučena pa sam ju pitala da li je sve u redu. Povjerila mi se da ju je taj partner koji je zadnje četiri godine živio s njom ostavio jer je rekao da se ne želi više brinuti niti o njoj niti o djetetu. Kako mi je rekla, iz stana je bio otišao još prije desetak dana - kazala nam je jedna od stanarki u neboderu. Kako to i obično biva u ovakvim situacijama, do završetka očevida iz policije nisu u javnost htjeli izlaziti s opširnijim informacijama.

>> U ruševinama kuće nakon eksplozije nađena mrtva osoba

>> U stanu u Zagrebu pronađena mrtva žena

Komentara 6

DU
Deleted user
16:32 14.02.2017.

bravo novinari, još neka vijest objave na radiu kako bi ubojica znao gdje je policija.

Avatar Hortus diabolicus
Hortus diabolicus
19:11 14.02.2017.

Kaj nemre kroz Sloveniju do Zagreba,ak baš mora u Zagreb.

Avatar babas
babas
19:53 14.02.2017.

A tko bi ubio bivšu narkomanku osim bivšeg partnera? Bit će da je ona njega ostavila,a on se osvetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije