Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Bartolovcu

Mopedom krenuo na posao pa naletio na sumještanku (67)

Mopedist naletio na pješakinju
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
15.07.2014.
u 09:53

Postoji više verzija događaja te još nije sigurno što se točno dogodilo, je li gospođa pokušavala prijeći cestu ili se kretala u istom smjeru kao i mopedist

Nada L. (67) iz Bartolovca pored Varaždina smrtno je stradala kad je na nju, u utorak rano ujutro, naletio 20-godišnji vozač mopeda varaždinskih registarskih oznaka. Na nju je naletio na dionici Podravske magistrale na kojoj, iako je usred naselja, nema kuća već je s obje strane ceste kukuruz.

Nasred ceste mnogo je krvi i policijski očevid je u tijeku. Postoji više verzija događaja te još nije sigurno što se točno dogodilo, je li gospođa pokušavala prijeći cestu ili se kretala u istom smjeru kao i mopedist. U svakom slučaju, prema policijskim oznakama na asfaltu djeluje kao da ju je udario blizu središnje crte.

U blizini nema pješačkog prijelaza. Mladić je prevezen u bolnicu, natučeno mu je lice. Na cesti pored mjesta nesreće njegova je kaciga, a od okupljenih mještana doznali smo da je išao na posao. Oboje žive nedaleko od mjesta tragedije. Kratka dionica državne ceste D-2 zatvorena je za sav promet, koji se odvija obilazno, sporednim ulicama Bartolovca.

>> U sudaru policijske Škode i kombija dvije osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije