Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Tisnom

Mladoženji ukrao 60.000 kuna koje je dobio na vjenčanju

vjenčanje
Foto: Thinkstock
26.11.2014.
u 09:51

Pretražena je obiteljska kuća i osobna vozila koje koristi osumnjičeni i tada je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto deset tableta heptanona, digitalna vaga i manji iznos novca

Šibenska policija uhitila je u Vodicama 29-godišnjaka koji je prije desetak dana opljačkao 32-godišnjaka netom nakon 32-godišnjakova vjenčanja.

– Utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom noći 15. studenoga u Tisnom provalio u kuću oštećenog i otuđio mu 4.650 EUR-a i 26.000 kuna, prikupljenih u povodu vjenčanja. Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena je obiteljska kuća i osobna vozila koje koristi osumnjičeni i tada je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto deset tableta heptanona, digitalna vaga i manji iznos novca.

– Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga – istaknuli su iz šibenske policije.

>> Budući 'mladenci' ukrali vjenčano prstenje

Komentara 2

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
20:20 26.11.2014.

Samo mladozenji su ukrali, mladenka nista nije dobila? :)

DR
drznedaj
11:17 26.11.2014.

Eto ti zivot, em si osudjen na dozivotnu, em te opljackaju da su s tom lovom bar malo olaksas svakodnevnicu u bertiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije