Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatičan iskaz

Mladineo je govorio da treba tri svjedoka da bi prošlo na sudu

sanja kalambura,portal (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
28.11.2013.
u 19:46

Kalambura tvrdi da se s Mladineom razišla zbog nezakonitih radnji vezanih za odlagalište Obrovac

Gotovo četiri sata trajalo je davanje iskaza Sanje Kalambure, prvooptužene u slučaju malverzacija s kantama za smeće u Općini Perušić kojoj se sudi na Županijskom sudu u Varaždinu. U dramatičnom iskazu nesuđena šefica Fonda za zaštitu okoliša kazala je da je u trenutku kada se Općina obratila Fondu sa zahtjevom za refundiranje novca za kante ona bila angažirana u pregovorima s Europskom unijom pa su taj posao samostalno obavljale Vanja Oštrić i i Božica Šurgić, a ona je njihova izvješća samo supotpisivala. Nikada se, kaže, nije sastala s ljudima iz Perušića.

– Ako su se oni s nekim sastali, sastali su se Vinkom Mladineom koji je znao reći kako trebaju tri neovisna svjedoka da bi nešto prošlo na sudu – kazala je Kalambura koja tvrdi da je za stvaranje loše slike o njoj jednu službenicu nagradio i poslom za nećakinju. S njim se, kaže, “razišla” zbog toga što nije željela sudjelovati u nezakonitim radnjama vezanim za odlagalište Obrovac. U tom slučaju teškom 46 milijuna kuna Kalambura je danas krunska svjedokinja protiv Mladinea.

>> Kalambura: Optužnica protiv mene puna je laži i u režiji Mladinea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije