Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla ga policija

Mladiću slomili nogu u tučnjavi u središtu Požege?

hitna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.01.2015.
u 14:56

Glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić izvijestila je kako je riječ o 20-godišnjaku s teškim tjelesnim ozljedama

Požeška je policija u noći na nedjelju oko 2 sata u pješačkoj zoni u Mesničkoj ulici u središtu grada pronašla teško ozlijeđenog mladića koji je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega.

Glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić izvijestila je kako je riječ o 20-godišnjaku s teškim tjelesnim ozljedama, ali nije mogla potvrditi jesu li one zadobivene u tučnjavi.

Istraga je u tijeku i okolnosti se utvrđuju.

Doznajemo kako se radi o prijelomu noge, a ostali sudionici zasad nisu poznati.

>>Nasilnicima iz Viškova određen istražni zatvor

>>U tučnjavi u Viškovu teško ozlijeđen 25-godišnji mladić

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
15:42 02.02.2015.

Sto ljudi sto mišljenja,nekome e je gušt potući dok ne naiđe na pravog"štemera"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije