Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignute prijave

Mladiću i njegovim roditeljima prijetili smrću

bosanska policija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
20.08.2014.
u 14:01

Zbog osnovane sumnje da su prijetili smrću 22-godišnjem Umažaninu, dvojica muškaraca, također iz Umaga, starosti 39 i 28 godina, zaradila su kaznenu prijavu

Zbog osnovane sumnje da su prijetili smrću 22-godišnjem Umažaninu, dvojica muškaraca, također iz Umaga, starosti 39 i 28 godina, zaradila su kaznenu prijavu. U utorak, pola sata  poslije ponoći, u ugostiteljskom objektu u naselju Bašanija došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Naime, ondje je 22-godišnjak s područja Umaga odgurnuo 31-godišnjakinju, koja je  pritom pala na pod, nakon čega je 39-godišnjak, koji je s njome bio u društvu, udario mladića. 

Nakon toga je 22-godišnjak pobjegao iz ugostiteljskog objekta, a trojka je odlučila krenuti za njime. Kada su 39-godišnjak, 31-godišnjakinja i 28-godišnjak stigli do kuće 22-godišnjaka, mladiću i njegovim roditeljima prijetili su smrću, a pokušali su i nasilno ući u njegov dom. Zbog zadobivenih ozljeda, 22-godišnjak i 31-godišnjakinja zatražili su liječničku pomoć. Utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni.

>>Susjedu prijetio mašući mu sjekirom iznad glave

>>Prijavljena zbog prijetnje, oduzimanja slobode i tjelesne ozlijede

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zeljko.visnic
08:25 21.08.2014.

u isrti policija ima dvojezične natpise na vozilima.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
16:18 20.08.2014.

Ovo je već dno dna,pa do kada će te više provocirati ovom ćirilicom

AK
akil
14:49 20.08.2014.

Interesantno da je na slici automobil i pilacajac iz srbije,pa zar nema slike iz Hrvatske za ilustraciju?Dali silom da se družimo s onima koji su nas granatirali!Mislim da je ovo još jedna provokacija srbskih doušnika u lijepoj našoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije