Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOPREZNOST

Mladići pijani sjedili pored pruge, jedan ostao bez stopala

vlak
Ilustracija: Sanjin Strukic/PIXSELL
21.12.2014.
u 13:34

Dvojica mladića uspjela su se na vrijeme maknuti te su samo lakše ozlijeđeni jer su zadobili ogrebotine, no M.P. nije bio te sreće

Zbog mladenačke obijesti, tri su sobe što lakše, što teže ozlijeđene u subotu u 5.52 na pruzi na Savskoj cesti. Naime, trojica mladića - M.P. (18), J.H. (18) i V.Š. (19) - u alkoholiziranom stanju sjedili su pored pruge, a pretpostavlja se da su im noge bile na tračnicama.

U jednom trenutku, prugom je naišao vlak koji prometuje na relaciji Zagreb - Sisak, a vlakom je upravljao G.B. (47). Dvojica mladića uspjela su se na vrijeme maknuti te su samo lakše ozlijeđeni jer su zadobili ogrebotine, no M.P. nije bio te sreće. Vlak mu je prešao preko noge, zbog čega mu je u KB Sestara milosrdnica amputirano stopalo.

Policija istražuje sve okolnosti događaja, a zbog te nesreće promet prugom jedno vrijeme je bio obustavljen. Sreću u nesreći pak imao je 15-godišnjak koji je u subotu u 20.40 neoprezno prelazio prugu u Jukićevoj. Na njega je u tom trenutku naletio vlak koji je prometovao na relaciji Harmica - Dugo Selo, kojim je upravljao M.P. (53). Dječaku je slomljena ruka te mu je pomoć ukazana u Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

>> Muškarac (58) poginuo u naletu vlaka u Generalskom Stolu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije