Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Osijeka

Mladić se otrovao ugljičnim monoksidom i preminuo

policija noćna
Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.12.2014.
u 13:30

Obavljenim očevidom i obdukcijom u utorak je potvrđeno kako je 18-godišnjak preminuo od trovanja ugljičnim monoksidom

Uslijed posljedica trovanja ugljičnim monoksidom u  ponedjeljak je preminuo 18-godišnji mladić. Do trovanja plinom došlo je u subotu tijekom poslijepodnevnih sati u vikend naselju Suševine kraj Petrijevaca kod Osijeka.

Mladić se, kako je izvijestila osječka policija, nalazio u prostoriji gdje je bio uključen benzinski agregat za električnu energiju bez dimovodne cijevi.

Obavljenim očevidom i obdukcijom u utorak je potvrđeno kako je 18-godišnjak preminuo od trovanja ugljičnim monoksidom.

>> Ugljični monoksid otrovao majku i sina, ali su na vrijeme spašeni

Komentara 1

UM
Umjereni
14:32 18.12.2014.

Umrlo dijete zato što Hrvatska dopušta ljudima s amputiranim mozgom slobodno hodati bez odgovarajućeg medicinskog nadzora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije