Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenula na trčanje

Mladić pokušao napasti djevojku na Marjanu. Vikao 'idemo u šumu!'

Marjan
Ivana Ivanović/PIXSELL
02.09.2014.
u 19:35

Zaustavila se, bilo je to kod Lubinskog porta, izuzetno prometnog dijela Marjana na kojem svakodnevno ima na stotine trkača rekreativaca

Opet je splitski Marjan u središtu pozornosti, zbio se novi napad, ovaj put srećom bez posljedica. Pokušaj napada na Nikolinu Šustić dogodio se u ponedjeljak poslijepodne, niti sat nakon velikog nevremena koje je poharalo Split. Poznata ultramaratonska, čim je kiša malo popustila, krenula je na trčanje po Marjanu, a onda je mladić od nekih 25 godina, u zelenoj majici, valovite smeđe kose, počeo vikati za njom.

Zaustavila se, bilo je to kod Lubinskog porta, izuzetno prometnog dijela Marjana na kojem svakodnevno ima na stotine trkača rekreativaca.

- Pitao me je znamo li se, a na moje "šta hoćeš" počeo se vrtjeti, nešto je tražio po džepu. Povikao je "idemo u šumu", a ja sam odjurila. Prepoznala bih ga bez problema - ispričala je Nikolina medijima o nemilom događaju. Djelatnicima park šume Marjan prijavila je što se dogodilo, odmah je obaviještena policija. Nikolina je s policijom pregledala i snimke nadzornih kamera, ali nije pronašla napadača.

- Primili smo dojavu vezanu za događaj o kojem govorite. Provjeravamo okolnosti, za sada nismo utvrdili prekršaj i kazneno djelo, ali slučaj i dalje istražujemo. Nismo zanemarili ono što se dogodilo, postupamo prema ovlastima i pravilima službe - kazali su nam u splitskoj policiji.

U stalnom su kontaktu s Nikolinom, to je ono što se neslužbeno može doznati. Inače, ugledna ultramaratonka, koja je u stalnom treningu, nije posustala. I dan poslije napada bila je na Marjanu, odradila trening. Ovaj put imala je dodatnu opremu. Trčala je sa suzavcem, a u pratnji joj je bio prijatelj s biciklom.

>> Mladić primljen u splitsku bolnicu jer je uboden u leđa?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar žič
žič
10:39 03.09.2014.

opet neki glavosijek.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije