Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Slavoniji

Mladić poginuo u padu s motocikla

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.02.2016.
u 11:26

Na motociklu se nalazio i 18-godišnji putnik koji nije koristio zaštitnu kacigu na glavi i koji je prilikom pada zadobio lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1 sat poslije ponoći smrtno je stradao 19-godišnji vozač motocikla. 

Nesreća se dogodila između mjesta Šaptinovci i Klokočevci kada je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozač izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. 

Kako navodi policija 19-godišnjak je upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje s nepropisanom i nepričvršćenom zaštitnom kacigom na glavi. 

Na motociklu se nalazio i 18-godišnji putnik koji nije koristio zaštitnu kacigu na glavi i koji je prilikom pada zadobio lakše tjelesne ozljede. 

>>Teška nesreća na A3, poginule dvije osobe

>>U teškoj prometnoj nesreći poginula 21-godišnja vozačica

Komentara 5

SC
schwertransport
12:54 14.02.2016.

Disu sada oni dicni roditelji, neka napisu nesto korisno? Koji se hvale, kako njihova malodobna djeca voze motore, aute, traktore i td...

GM
guy-martin
17:13 14.02.2016.

Mi stariji motoristi znamo da kada su guma i cesta hladne, voznja je kao po jajima . . Steta da mu to nije imao tko reci . . .

SC
schwertransport
12:51 14.02.2016.

Ma to po ovoj zimi jos i po gasu bez dozvole i ode jos jedan mladi zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije