Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Mladić pao s motocikla pa otklizao u dubinu pod cestom

Hitna pomoć
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
19.08.2014.
u 15:35

Mladić je upravljao neregistriranim motociklom Yamaha te, zbog vožnje neprilagođene uvjetima i stanju ceste zajedno s motociklom pao na kolnik.

Danas oko 10.20 sati u mjestu Dedin pored Delnica dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 22-godišnji mještanin, vozač motocikla.

Mladić je upravljao neregistriranim motociklom Yamaha te uslijed vožnje neprilagođene uvjetima i stanju ceste zajedno s motociklom pao na kolnik. U klizanju vozač je pao ispod razine kolnika u dubinu od oko pet metara dok se motocikl zaustavio na cesti. Prevezen je u KBC Rijeka na Sušaku.

>>Jedna osoba poginula u prevrtanju auta na autocesti A3

>>Nakon prometne nesreće preminuo 90-godišnji vozač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije