Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić mrtav, dvojica teže ozlijeđena:

'Probudio me strašan prasak. Auto se zabio u kuću preko puta'

prometne nesreće
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/4
22.10.2016.
u 21:24

Zbog sve više nesreća s poginulima u Varaždinskoj županiji policija je pojačala nadzor, a nova je akcija najavljena za idući vikend

Crni se niz poginulih u prometnim nesrećama nastavlja. U Buićima u Istri oko 8 sati poginuo je vozač automobila koji se sudario s kamionom, a u selu Čičkovina u općini Martijanec u Varaždinskoj županiji u 3.30 sati poginuo je 19-godišnji mladić, putnik u automobilu koji je sletio s ceste i zabio se u kuću.

Vozač i jedan putnik, obojica također u dobi od 19 godina, teško su ozlijeđeni, dok je jedan putnik završio bez ozljeda.

Vatrogasci dojurili

Vozač je s ceste sletio zbog neprilagođene brzine na oštrom zavoju i automobil je, klizeći, lijevom bočnom stranom udario u ogradu, a potom i u kuću.

– Probudio me strašan prasak, mislila sam da su mi stakla na prozoru popadala i razbila se, a to je bio auto koji se zabio u kuću preko puta – kaže mještanka. Policija nije dala podatak je li vozač bio alkoholiziran.

Vatrogasci DVD-a Ludbreg dojavu o nesreći dobili su u 3.40 sati i odmah su u dvama vozilima pojurili na intervenciju. Na žalost, mladiću nije bilo spasa. On je već 15. žrtva u prometu u Varaždinskoj županiji.

Stiže Martinje

Policija je prije dva tjedna upozorila da je broj nesreća s poginulim osobama u tom kraju povećan za 42%, a broj poginulih čak 85% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Odmah su najavljene pojačane mjere nadzora prometa, kakva se provodi i ove noći, i to diljem Hrvatske. Kontrolira se, uz ostalo, i jesu li putnici na stražnjem sjedalu vezani sigurnosnim pojasima.

Nova je akcija najavljena za idući vikend kad će se posebno kontrolirati vožnja pod utjecajem alkohola. Dolazi, naime, Martinje.    

>>Stravična nesreća blizu Kapele: Izgoreno tijelo vozača izvukli iz šlepera

>>Postavljanjem ovih barijera neke su države drastično smanjile broj prometnih nesreća i poginulih osoba

Komentara 15

AA
Aartur
22:34 22.10.2016.

Svaki roditelj se brine - može li se ovo dogoditi i mojem djetetu? Evo kako možete to sami procijeniti: 1. Da li je vaše dijete platilo auto-školu i vozački ispit iz vlastitog džepa? 2. Da li vaše dijete vozi automobilil koje si trenutno može priuštiti na osnovu vlastitih prihoda? Ako je odgovor na oba pitanja NE, dobro razmislite prije nego mu sljedeći put date ključeve.

SW
swic
21:33 22.10.2016.

Budalama ne vrijedi govorit .

KA
kažemja
00:24 23.10.2016.

S obzirom kako se ljudi voze, kakvo ludilo ,agresija , bahatost i primitivizam vlada u društvu a samim time i u prometu , još ima i malo nesreća ! Mnoge su izbjegnute za milimetre ili prisebnošću drugih vozača koji moraju misliti i za ove koji voze kao muhe bez glave !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije