Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN PA PUŠTEN

Mladi vozač već bježao s mjesta nesreće

17.04.2002.
u 00:00

* Policija je u dogovoru s istražnim sucem i državnim odvjetnikom zaključila da nema potrebe za privođenjem Denisa Mekića (22) istražnom sucu, te je pušten * Nakon što se Mekić vratio kući, prijatelji poginulog Periše došli su mu prijetiti

ZAGREB - Denis Mekić (22), osumnjičen da je skrivio prometnu nesreću u kojoj je u nedjelju u 23.30 na Ksaverskoj cesti poginuo Mario Periša (30), a potom da je produžio bez zaustavljanja, u ponedjeljak je nađen i uhićen. Prometna policija priopćila je da je Mekić izazvao nesreću vozeći bez dozvole, koja mu je bila oduzeta zbog nekog prijašnjeg napuštanja mjesta nesreće!

Kako smo doznali od glasnogovornice policije Stanke Saraje, Denis Mekić koji je u policiju došao s ocem, priznao je nesreću onako kako ga policija sumnjiči, te je kazneno prijavljen zbog izazivanja nesreće i napuštanja mjesta događaja. Potom je pušten kući bez privođenja istražnom sucu, jer je policija u dogovoru s istražnim sucem i državnim odvjetnikom zaključila "da nema bojazni da bude nedostupan, kao i da je i sam vrlo emotivan i potresen nesrećom, dosad kazneno nije evidetiran, a i mladići na skuteru pridonijeli su ishodu nesreće".

Nakon što je Mekić odmah pušten na slobodu, prijatelji poginulog Periše, Nikola S. (25), Marko S. (27) i Danijel M. (25) došli su u ponedjeljak popodne k njemu i prijetili mu. On je u 16.40 pozvao policiju, ne predstavivši se, i rekao da na Ksaverskoj cesti 67 tri nepoznate osobe tuku jednog muškarca. Policija je otišla tamo i ustanovila da na toj adresi stanuje Denis Mekić. Trojica koji su ga došli tražiti privedeni su, a nakon obrade su pušteni, jer nisu nikoga tukli, priopćila je PU zagrebačka. (hd)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije