Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio sa ceste

Mladi igrač Slaven Belupa pijan "pokosio" dva znaka pa pobjegao

Ljuban Crepulja
Marijan Sušenj/Pixsell
27.07.2013.
u 13:26

Ljuban Crepulja (19) u klub je došao iz Hrvatskog Dragovoljca, a u biografiji mu stoji da je bio i igrač Dinama

Devetnaestogodišnji vozač corsom zagrebačkih registracija u petak ujutro \"pokosio\" je dva prometna znaka u Zagrebačkoj ulici u Koprivnici. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o Ljubanu Crepulji, nogometašu Slaven Belupa, u koji je došao iz Hrvatskog Dragovoljca, a u njegovoj biografiji na internetskim stranicama kluba stoji da je godinu dana bio i igrač Dinama.

Policija je dojavu primila u 1,43 sata noću. Ustanovili su da je vozač zbog \"neprilagođene vožnje\" sletio s kolnika na biciklističku stazu, gdje je udario u dva nosača prometnih znakova. Što je još gore, napustio je mjesto događaja, ali su ga naknadno pronašli i proveli očevid na vozilu. U krvi je imao 1,32 alkohola. Koprivnička policija podnijet će optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

>>Vozio pijan, zatvorili ga u samicu pa dobio odštetu od 15 mil. dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije