Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska tragedija

Muškarac ubio suprugu u Šibeniku. Mještani šokirani stravičnim zločinom: 'Još uvijek nikome nije ništa jasno'

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.06.2016.
u 17:17

Susjedi para šokirani su tragedijom jer je bračni par inače djelovao skladno. - Stvarno ne znamo što ga je moglo potaknuti da tako ubije svoju ženu. Cijelo mjesto priča o tome, a nikome još uvijek nije ništa jasno – kazala je jedna mještanka

Stravično ubojstvo koje se dogodilo rano jutros šokiralo je Šibenčane. U šibenskoj Dubravi ubijena je 72-godišnjakinja, a za njeno ubojstvo osumnjičen je suprug Marijan V., piše Šibenik.in.

Riječ je o povratniku iz Švedske koji je s ubijenom Šveđankom imao dvoje djece. Susjedi para šokirani su tragedijom jer je bračni par inače djelovao skladno. - Stvarno ne znamo što ga je moglo potaknuti da tako ubije svoju ženu. Cijelo mjesto priča o tome, a nikome još uvijek nije ništa jasno – kazala je jedna mještanka.

Iz Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku tek su kratko potvrdili da su bili na mjestu događaja te da se radi o nasilnoj smrti.

>>Priznao da je ubio suprugu, ali ne iz ljubomore, a zanijekao je i da ju je zlostavljao u braku

Komentara 8

MX
Mister X
21:05 29.06.2016.

'Još uvijek nikome nije ništa jasno' ni meni ... Jer sad jasno...

SU
subara
09:00 30.06.2016.

Naorala mala kroz povijest.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
17:55 29.06.2016.

jis jedan domoljubni branitelj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije