Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepozvani gost

Panika u Slavoniji: Misteriozni muškarac u noći vreba mještane!

18.06.2009., Pleskovec, Hrvatska - Opljackana poslovnica Hrvatske poste u Pleskovcu. Zamaskirani i nenaoruzani lopov odnio nepoznatu kolicinu novca. Policija vrsi ocevid. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
26.08.2015.
u 13:11

"Nazvao me kolega i rekao da je u dvorištu ugledao muškarca. Čim ga je vidio, preskočio je ogradu i pobjegao u polje kukuruza"

Mještani Trnovca kod Velike posljednjih su nekoliko tjedana u strahu. U njihovu se selu, naime, pojavio misteriozni muškarac koji noću hoda ulicama i gleda u kuće kroz prozore. Dolazi poslije ponoći, lice skriva šiltericom, a neki su ga, navodno, vidjeli i maskiranog.

Ponekad prespava u nečijem vrtu. Odlazi pred zoru, kada po njega dolazi sivi automobil. Uznemireni mještani boje se za svoju djecu i sa sumrakom se zaključavaju u kuće. Sve su prijavili policiji koja je u nedjelju bila u selu i s njima obavila razgovor.

– U subotu navečer na povratku iz grada ostavio sam kolegu kod kuće. Nakon samo nekoliko minuta nazvao me i rekao da je u dvorištu ugledao nepoznatog muškarca. Čim ga je vidio, preskočio je ogradu i pobjegao u polje kukuruza – prepričava mještanin Josip Šipura i dodaje kako su u podrumu napuštene kuće njegova djeda u susjedstvu pronašli vreću za spavanje i limenku piva. U nedovršenoj kući u drugom dijelu sela, pak, djeca koja su se u noćnim satima igrala skrivača uz vrisak su se razbježala na pojavu neznanca.

– Možda je riječ o psihičkom bolesniku, neslanoj šali, a možda i o snimanju terena. Mislim da bi se slučajem trebala pozabaviti policija – kaže Vlado Boban, načelnik općine Velika. 

>>Poznati zadarski provalnik u bijegu skočio s terase i slomio nogu

>>Vlasnica lopovu: Je l’ vi to meni kradete?

Komentara 12

Avatar dario554433
dario554433
14:37 26.08.2015.

Tko šeta po selu, dobit će po čelu...

ST
Stillill
19:30 26.08.2015.

U svim slavonskim selima je sve vise kradja, doslovno kruze price o skupinama, bandama iz ovog il onog sela koje haraju po kucama. Ukradu sta stignu, ak nenadju novac onda za jest nesto, spek, kobasicu... Jad i bjeda. Bio sam u posjeti obitelji i nasluso se prica. Nedavno je i uhvacena jedna ekpa(3 zene) s podrucja opcine oriovac. Tereti ih se za preko 20 provala a jos toliko je bilo ali susjedstvo nije htjelo prijavit. A iako su uhvacene na djelu eno ih setaju selom ko da se nista nije dogodilo. To ti je drzava.

FR
franjom18
14:52 26.08.2015.

netko tko nece saditi bascu, paljetkuje nocu, zimnicu! pa dezurajte po dva se tandarom i patronom napunjenom soli, nasolite mu rit! i ameri imaji nocne straze, sta nebi i mi, sao imaji prave metke :::::)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije