Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB ZBOG DUGA

Metak u potiljak: Podignuta optužnica protiv ubojice Macolina brata

sigečica, ubojstvo, policija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
24.10.2016.
u 12:37

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika do okončanja postupka zbog opasnosti od ponavljanja djela, objavljeno je u optužnici

U travnju ove godine u Kornatskoj ulici u Zagrebu dogodilo se ubojstvo, a Županijsko državno odvjetništvo podignulo je kaznenu prijavu protiv ubojice.

Dušan Vrhovac (30) ubio je 21. travnja oko 21 sat Franu Oreškovića (53), brata ličkog ugostitelja Željka Oreškovića Macole.

U optužnici stoji kako se okrivljenika tereti da je dogovorio susret ispred zgrade u Kornatskoj 1d sa oštećenim F.O. koji je tog dana doputovao iz Otočca u Zagreb kako bi mu okrivljenik vratio 10 tisuća eura koje mu duguje. 

Nakon što se susreo s Oreškovićem u Lopudskoj ulici kod broja 8, u namjeri da ga ubije, ispalio mu je metak u potiljak.

– Oštećenik je preminuo na mjestu događaja, a okrivljenik je otrčao kroz obližnji park do Hvarske ulice i odbacio pištolj u kontejner za smeće te se udaljio u nepoznatom smjeru. U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika do okončanja postupka zbog opasnosti od ponavljanja djela – objavljeno je na stranicama DORH-a.

>> Ubojici sa Sigečice mjesec dana pritvora

>> Muškarac ubijen u Zagrebu je Macolin brat

Komentara 1

AN
anakonda
22:00 27.10.2016.

Kriminalac ubio kriminalca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije