Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primila mito ili ne?

Odvjetnik Marine Merzel Lovrić: To su sve konstrukcije na tzv. dokazima

Marina Lovrić Merzel
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
21.07.2014.
u 17:57

USKOK Marinu Merzel Lovrić sumnjiči kako je od Žužića primila 100.000 eura kao stvarnog vlasnika trgovačkog društva IGM Turopolje

Nakon što je USKOK optužio sisačko-moslavačku županicu Marinu Lovrić Merzel kako je primila mito od 100.000 eura koje joj je dao poduzetnik Željko Žužić, njezin odvjetnik opovrgnuo je USKOK-ove navode.

– Nedvojbeno kažemo i odlučno negiramo ova kaznena djela te će gospođa Merzel to potvrditi i kada bude ispitivana. Riječ je o konstrukcijama koje se temelje na tzv. dokazima koje ćemo morati opovrgavati u sudskom postupku – rekao je njezin odvjetnik Berislav Živković, koji kaže kako još uvijek nije dobio akt o proširenju optužbe, no županica Merzel jest.

USKOK Marinu Merzel Lovrić sumnjiči kako je od Žužića primila 100.000 eura kao stvarnog vlasnika trgovačkog društva IGM Turopolje, zainteresiranog za stjecanje 57,33 posto udjela Županije u društvu Ceste Sisak. Nakon što joj je Željko Žužić predao tražen iznos od 100.000 eura, županica je, izmjenom dogovorenih uvjeta ugovora, osigurala zaključenje ugovora o prodaji i prijenosu poslovnih udjela tvrtki IGM Turopolje.

>>Merzel osumnjičena da je uzela mito od 100.000 eura i kupila stan na nećakovo ime

Komentara 16

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
18:20 21.07.2014.

A di je Stipe? Kad ce taj dolijati?

DJ
djordje
18:27 21.07.2014.

ja ipak vjerujem da je ona to sve zaradila svojim radom i marljivošću u ovoj ekonomski uništenoj državi....., a kada će na red oni koji su još više tako radili i bili marlivi (marva - stoka)?

ĆA
ćaćaća
18:46 21.07.2014.

da se provede lustracija ona bi bila malo djete za tkz biznis antifašiste koji pljačkaju ovaj narod od 45 do danas.. već treća generacija pljačka dok ih perkovići i pravouđe čuvaju i paze..naravno na njih paze i mediji koji šute o tome..sve je to dobro i precizno isplanirano ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije