Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava na Žnjanu

Marko Tomasović, boksač i Kerumov prijatelj, ranjen u nogu

marko tomasović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
02.05.2016.
u 17:38

Policija traga za Vedranom Vujevićem kojeg sumnjiči za pucnjavu i ranjavanje

Marko Tomasović, boksački trener i vlasnik zaštitarske tvrtke, ranjen je u nogu danas u Velebitskoj ulici na splitskom Žnjanu.

Policija traga za Vedranom Vujevićem, kojega sumnjiče za pucnjavu i ranjavanje Tomasovića koji je oko 13 sati zaprimljen na Hitnom kirurškom prijemu splitske bolnice s prostrijelnom ranom lijevog bedra.

Liječnici su obavijestili policiju koja je odmah izašla na teren i provela očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku pa se još uvijek službeno ne znaju okolnosti ranjavanja. Navodno je Tomasović bio u društvu s kolegom Gordanom Jukićem. Došli su pred zgradu u kojoj Vujević ima stan, a po riječima očevidaca on je izašao i, čim ih je ugledao, počeo pucati. Pogodio je Tomasovića u nogu, a po nekim verzijama jedan je metak okrznuo i Jukića, ali policija to nije potvrdila. Vrlo brzo na mjesto događaja došlo je 20-ak policajaca. Navodno su pronašli najmanje 4 čahure.

Korijen sukoba, po uličnim pričama, seže od prije 10-ak dana kada je u jednom noćnom klubu došlo do tučnjave, a Vujević je bio na suprotnoj strani u odnosu na Tomasovića i Jukića. Nagađa se da su njih dvojica došli pred njegovu zgradu kako bi o tome porazgovarali, a Vujević se osjetio ugroženim i zapucao.

Marko Tomasović bivši je boksač, olimpijski reprezentativac i prijatelj Željka Keruma. Bio je na njegovoj listi za izbore kada je pobijedio. Za vrijeme Kerumova mandata njegovoj zaštitarskoj tvrtki povjereno je čuvanje Gradske knjižnice Marka Marulića i Multimedijalnog kulturnog centra. Bio je i član upravnih vijeća u dvjema gradskim tvrtkama. 

>>Marko Tomasović i Bojan Mišković europski prvaci

>>Tomasović izgubio od olimpijskog prvaka

Komentara 13

Avatar superhik74
superhik74
18:58 02.05.2016.

"Dosli su pred zgradu da bi o tome porazgovarali." Ha, ha, ha..."porazgovarali". Izgleda da im je ovaj odgovorio na "razgovor" s jezikom koji oni razumiju. Da, "porazgovarali"....Po koji je ovo nivo izvjestavanja. Svak zna da su ga dvojica dosla pretuci,, ali to se zove "porazgovarati" jezikom banana novinarstva.

Avatar salvator
salvator
18:07 02.05.2016.

100% slučajno

MM
mmaarriinn87
17:49 02.05.2016.

Velike štete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije