Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađeno tijelo

Majku šestero djece ubio prijatelj koji ju je silio na treći brak?

Mirjana Mičija,ubojstvo,glina
Tadija Odić/VLM
24.07.2012.
u 12:20

Govorila mu je da se poslije dva braka ne kani i treći put udavati. Tjerao je zbog ljubomore i njene prijateljice

Policija sumnja da je Glinjanka Mirjana Mičija (52) ubijena, i to još prije nekoliko dana, a kako doznajemo, sumnja je istražitelja usmjerena prema njezinu vršnjaku koji joj se udvarao. Šestero djece tako je ostalo bez majke.

Ljubomorni ispadi

Tijelo nesretne žene pronađeno je preksinoć u kući u Hrvatskoj ulici na kućnom broju 25. Otkrio ga je ličilac koji je došao pokupiti alat nakon bojenja. Mirjana je u tom stanu živjela s najmlađom kćeri kao podstanar, a tijelo je bilo u takvom stanju koje govori da je smrt nastupila prije nekoliko dana. U trenutku ubojstva bila je sama jer je kći bila kod sestre u Zagrebu. Prema riječima susjeda, Mirjana je u zadnje vrijeme imala problema s muškarcem kojeg je poznavala. Česti su bili njegovi ljubomorni ispadi, pa i prijetnje.

–  Sigurna sam da mi je dvije godine stariju prijateljicu iz djetinjstva Mirjanu ubio ljubomorni prijatelj S. R. Nudio joj je brak. Mirjana ga je tjerala od sebe. Govorila mu je da se poslije dva neuspješna braka ne kani treći put udavati. Bio je toliko ljubomoran da je tjerao i Mirjanine prijateljice. Prije nekoliko dana čule smo da je kod jednog čovjeka cijepao drva za ogrjev i  pokazivao vojni nož, bajunetu,  govoreći: “Ovaj će nož nekome presuditi.” Kako sam čula, policija ga je odmah uhitila – rekla nam je uplakana Radojka Grmuša, koja je iz stana pokojne prijateljice uzela preplašenu i izgladnjelu mačku. Iz policije neslužbeno saznajemo da imaju osobu koju sumnjiče za zločin, no da istraga i dalje traje.

Preksinoć je na ulazna vrata došao majstor tražeći alat koji je ostavio za nedavnog bojenja. Nitko se nije javljao, a osjetio je smrad kroz zatvorena vrata. Otišao je po vlasnicu kuće Nadu Ljubičić, koja je otključala vrata.

Ništa se sumnjivo nije čulo

– Kada je Nada otključala vrata, ugledala  je mrtvo, nožem izbodeno i od vrućina i stajanja napuhnuto tijelo podstanarke Mirjane.  Čula sam da je krvi bilo toliko da su i zidovi pošpricani njome – kazuje Radojka Grmuša, koja je Mirjanu zadnji put vidjela u petak popodne. Nikakve naznake buke i sumnjiva ponašanja iz kuće tijekom vikenda susjedi nisu čuli.

– Ništa nisam zamijetio. Samo sam čuo da je susjeda pronađena mrtva ujutro kada sam kupovao kruh. Prije nekoliko tjedana vidio sam da netko čisti kuću preko puta. Nakon toga se uselila pokojna gospođa sa ženskim djetetom. Čuo sam da se razvodi od muža. Nisam je poznavao – rekao je Mirko Kireta, susjed preko puta u Hrvatskoj ulici.  

Mirjana se prije Domovinskog rata udala za Dragana Sužnjevića te mu je rodila troje djece koja žive u Kanadi. Sada se razvodi od drugog muža, hrvatskog vojnog umirovljenika, s kojim također ima troje djece. Jedno dijete radi na moru, drugo je zaposleno u Zagrebu, kamo je preko školskih praznika otišla i najmlađa kći koja je tako izbjegla stravičan događaj.

Komentara 10

MA
mareiaco
15:16 24.07.2012.

Zar u njenim godinama još ima ljubavnika?

DU
Deleted user
22:00 24.07.2012.

Prisililo ju na dva braka, pa onda i treći, prisililo ju na 6 djece, valjda i na još koje...

BA
babica05
13:46 24.07.2012.

Ala vijesti!? Kak se to neće desit kad nitko nikog nemre podnjeti. Ali više me zanima ono trovanje u našem zatvoru ,to vi novinari nesmijete ni dirnut. A gdje je inspekcija da bar lovi štakore i žohare po zatvorskoj kuhinji.i. E novinaru....o tome ti piši ako smiješ-otrovanih bilo i u bolnici,pa ni slova??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije