Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i tuga obitelji

Majka: Naš Nikola se neće vratiti kući, ali Pucara ne mrzim

pucar, prometna
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
01.05.2010.
u 08:31

Marin Pucar, član uprave Podravke koji je na autocesti skrivio smrt dvojice prijatelja, pod sedativima je i u teškom stanju.

Član uprave Podravke Marin Pucar, koji je u četvrtak oko 21.45 audijem na autocesti Zagreb – Varaždin kod Popovca neoprezno skretao u desni trak i udario mitsubishi pajero, zavio je u crno dvije bjelovarske obitelji. Ispavši iz terenca, na mjestu je poginuo Miroslav Munjas (31), dok je njegov prijatelj Nikola Lekšić (26) preminuo u petak ujutro u zagrebačkom KB-u Dubrava.

Zajedno od djetinjstva

Lekšić je uz roditelje iza sebe ostavio suprugu Melaniju i dvije kćerkice, jednogodišnju Karlu i trogodišnju Emu. Oca Ivana zatekli smo kako sa suprugom Ružicom i kćeri Ivanom, čekajući da im iz Splita stigne i druga kći Lidija, prebire po fotografijama – jedinoj uspomeni na najmlađeg Nikolu.

– Primili smo pismo sućuti iz Podravke, na čemu im zahvaljujemo, ali naš se Nikola više nikad neće vratiti kući. To je strašna spoznaja za roditelja. Ipak, ne mrzim čovjeka koji nam je oduzeo sina. Znam da i sam proživljava dramu – kaže majka Ružica. Život je stao i za suprugu Melaniju. Započeli su adaptaciju stana u obiteljskoj kući. Pokrenuo je i pčelarski posao, gradeći budućnost za svoju obitelj...

Nekoliko kuća dalje bol u kući Munjasovih. Majka Milkica je pod injekcijama za smirenje, otac Pajo shrvan tugom samo šuti. Stariji brat Goran uspio je izgovoriti tek koju rečenicu.

– Njih su dvojica bili nerazdvojni od djetinjstva. Miro je kao mesar radio u PIK-u Vrbovec i pošteno zarađivao za život. Nemojte me, molim vas, više ništa pitati... – suznih očiju nas je ispratio Goran Munjas.

Marin Pucar, koji je skrivio nesreću, u teškom je stanju i ne javlja se na mobitel.

Križ na duši

– Svjestan je koji križ ima na duši, čuo sam se s njim sinoć telefonom i gotovo da i nije bio u stanju razgovarati. Pod sedativama je i stvarno je u lošem stanju. Znam samo da se vraćao u Zagreb kada se dogodila nesreća. Svi smo u šoku – kaže brat Marina Pucara Benito Pucar, voditelj službe za zdravstvenu ekologiju zadarskog Zavoda za javno zdravstvo. Uprava Podravke u priopćenju žali zbog tragedije i izražava sućut obiteljima i prijateljima poginulih. “Ovaj nesretni događaj u kojem je sudjelovao naš član uprave g. Marin Pucar duboko nas je potresao”, piše uprava Podravke, koja razmatra kako pomoći obiteljima poginulih.

>>Podravkin Marin Pucar skrivio nesreću, dvije osobe poginule

 

Komentara 12

AM
amarila
12:18 01.05.2010.

Nasi glavonje na polozajima ubijaju ljude po cestama jer imaju skupe i solidne aute,bahato se ponasaju,voze prebrzo i na kraju oni se izvuku bez ogrebotine! Zbilja nema pravde na ovom svijetu!

M5
marcela 5
12:44 01.05.2010.

ispravak novinarima. Miroslavov sprovod je u ponedjeljak a od NIKOLE LEKŠIĆA U UTORAK NA NOVOM GROBLJU U 14.00

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:12 01.05.2010.

Opet opća bahatost \"boljestojećih\". Po ponašanju u prometu prepoznaje se cjeli karakter osobe. Žalim Podravku na ovakvom članu uprave. Iskrenu sućut obileljima poginulih, pogotovo mališanima koji su ostali bez oca. Bog neka ih čuva ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije