Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen na granici

Hladnokrvni mafijaški egzekutor iz Beograda htio ući u Hrvatsku

granični prijelaz
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
28.10.2016.
u 20:00

Sekulović ima podeblji kriminalni dosje, a trostruko ubojstvo koje mu se stavlja na teret posebno je surovo opisano u medijima i izvedeno kao u najpoznatijim mafijaškim filmovima

Branislav Sekulović, hladnokrvni egzekutor za kojim još od 2007. godine traga srbijansko pravosuđe, 22. listopada pokušao je ući u Hrvatsku na graničnom prijelazu Slavonski Brod, ali je uhićen s bosanske strane tijekom rutinske kontrole. Policija je tada utvrdila kako je imao lažni identitet i da je optužen za hladnokrvno ubojstvo trojice pripadnika tzv. Voždovačkog klana u Beogradu, prenose mediji u BiH.

Utvrđeno je da se koristio imenom Mario Trivan, koje je bilo na listi ukradenih identiteta. Prije nego što je htio "prošetati" kroz Slavonski Brod, boravio je u Rusiji, Moldaviji, Ukrajini, a prilikom pretresa na graničnom prijelazu u Bosanskom Brodu zaplijenjena je veća količina gotovog novca u eurima i rubljima.

Sekulović ima podeblji kriminalni dosje, a trostruko ubojstvo koje mu se stavlja na teret posebno je surovo opisano u medijima i izvedeno je kao u najpoznatijim mafijaškim filmovima. U svom uredu u Beogradu, u rujnu 2007., dvojicu muškaraca ubio je hicem iz pištolja u glavu, a trećega, koji je pokušao pobjeći, izrešetao je. Svi ubijeni imali su podeblji kriminalni dosje.

>> Srbijanski ministar objavio rat mafiji i najavio čistke u policiji

>> Pala duhanska mafija u BiH, otkrivene osobe koje su 'glavne karike'

Komentara 11

JU
jukboro
00:23 29.10.2016.

Citiram komentatora iz Srbije koji je ostavio komentar pa bio obrisan, "On je bio vlasnik uspesne gradjevinske firme,ubio troje ljudi koji su bili ubice, koji su mu za pozajmicu od 100.000 eura uzeli milionski iznos u stanovima i to im nije bilo dosta pa se coveku smucilo i pobio ih je. Otada je u bekstvu svugde po evropi na lazne papire ali vecernji samo trazi senzaciju."

IV
ivanjoksimovic
08:50 29.10.2016.

Kakav crni egzekutor, pa taj se samo zaduzio kod zelenasa ne bi li razvio biznis. A ti zelenasi su mu stalno povecavali kamate. Covek je taj kredit preplatuo 10 puta, a ovi kriminalci su nastavili da pritiskaju i njega i njegovu rodbinu, i da trate sve vise. Coveku prekipelo na kraju pa ih je poslao tamo gde im je i mesto.

AB
abcdefghij
10:22 29.10.2016.

Taj se je covjek branio od reketasa. A sta se tice ubojica? , pa puna ih je HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije