Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovca ranio drugi lovac

Lovac pao, a puška sama opalila

puška
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2015.
u 13:18

Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da ga je iz puške ranio drugi lovac, 56-godišnjak koji se spotaknuo i pao te da je prilikom pada puška opalila i pogodila 60-godišnjaka u nogu

U nedjelju poslijepodne za vrijeme lova, između naselja Vlakovo i Staniševo na području Raše u Istri, ranjen je 60-godišnji lovac.

Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da ga je iz puške ranio drugi lovac, 56-godišnjak koji se spotaknuo i pao te da je prilikom pada puška opalila i pogodila 60-godišnjaka u nogu. Zbog zadobivenih ozljeda lovcu je pružena liječnička pomoć na Hitnoj pomoći u Labinu, a potom je prevezen u Opću bolnicu u Pulu.

Policija utvrđuje okolnosti događaja i apelira na lovce da budu oprezni i pridržavaju se pravila lovačkog ponašanja kako bi se izbjegle nesreće u lovu i zaštitila sigurnost svih sudionika lova, ali i drugih građana koji se mogu zateći u šumi. 

>> Lovci u 2014. odstrijelili 82.000 fazana, 16.800 srna, 4382 jelena... 

>> Lovac iz Karlovca pucao u životinju pa ranio kolegu

Komentara 2

Avatar dario554433
dario554433
10:46 01.12.2015.

"Kod mene u selu kad neko nekog ne voli sam ga pozove u lov i booom, ubojstvo u lovu ne podliježe kao kazneno dijelo već se vodi kao nesretni slučaj" - Đuro Čvorović - Balkanski špijun

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
14:10 30.11.2015.

Bravo decki,tako se to radi!Samo nek vas je manje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije