Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka urarnice

Lopovi iz Gajeve utrčali u taksi pokraj HNK i nestali

pljačka urarnice
Foto: Ana-Maria Kezerić
25.07.2014.
u 20:08

Vidjelo ih je na desetke ljudi, snimile su ih kamere, motor je ostao na cesti...

Usred gradske gužve protrčali su strogim središtem Zagreba pokraj desetaka ljudi, snimilo ih je barem pet nadzornih kamera, motocikl francuskih registracija koji im je trebao poslužiti za bijeg ostao je ležati nasred Tesline ulice nakon što je jedan prolaznik razbojnika pogodio teglom cvijeća, na kraju su, navodno, ušli u taksi pokraj HNK... Iako su sve kockice i detalji pokušaja oružane pljačke urarske radionice Rolex koja se dogodila u četvrtak oko 10 sati u Gajevoj ulici posložene, dvojici razbojnika izgubio se svaki trag, a 24 sata nakon događaja inspektori i dalje hodaju rutom kojom su se počinitelji dali u bijeg u potrazi za tragovima koji bi im pomogli otkriti razbojnike.

– Sada su dvojica policajaca bila kod mene, raspitivali su se o snimkama, ali s obzirom na to da kamera gleda samo na ulaz u trgovinu, nije im to bilo od velike pomoći – govori nam zaposlenik trgovine satovima u Teslinoj. Nakon što su izišli iz trgovine, ponovno razgovaraju s očevicem koji im opisuje kako su razbojnici izgledali. Rukama im pokazuje da je razbojnik na motociklu bio punije građe i da je nosio kratke hlače. U razgovoru s njim zadržali su se 2 do 3 minute, nakon čega su nastavili dalje niz ulicu. Jesu li otkrili neke nove tragove, policija zbog tajnosti istrage nije mogla otkriti, a pitanje je jesu li ustanovili i odakle su razbojnici, s obzirom na to da su u urarnici koju su planirali opljačkati govorili engleskim jezikom. Dan nakon pljačke, vlasnica urarnice nije došla na posao.

– Ma žena je to kakve nema, pokušali su je i prije nekoliko godina opljačkati, ali ona se dala u trk za lopovom, stigla ga i iz ruke mu istrgnula sat koji je ukrao – prisjeća se jedna od starijih zaposlenica iz obližnje trgovine.

>>Drama u središtu Zagreba: Teglu cvijeća bacio u lopova na motoru

>>Pljačkali dućan sa skupim Rolexima, prodavačica ugrizla razbojnika

Komentara 1

OB
Objektivno...
06:56 26.07.2014.

Ako bi već išao krasti čuku, onda bi si ukrao IWC a ne Rolex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije