Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na radu

Lokomotiva usmrtila radnika HŽ-a

split
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
30.06.2015.
u 09:37

Nesreća se dogodila u utorak u 7,50 sati. Poginuo je manevrist, radnik HŽ Putničkog prijevoza

Jedna je osoba smrtno stradala u naletu manevarske lokomotive na željezničkom čvorištu Kopilica u Splitu.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 7,50 sati, poginuo je manevrist, radnik HŽ Putničkog prijevoza.

Obavješteno je Državno odvjetništvo, a nakon očevida trebali bi se znati uzroci nesreće.

>> Muškarac se polio benzinom i zapalio u vlaku, dvoje putnika poginulo

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Demko
15:13 30.06.2015.

I to je to. Čovjek poginuo. Okladio bih se da o tome više niti jedne novine neće pisati, jer kada budu poznati rezultati očevida za urednike to više neće biti vijest... A, koliko je toga ostalo neizrečeno u ovoj (i (i sličnima) kratkoj vjestici!? Zanima li uopće nekog jeli poginuli doista bio manevrista kako se to u članku navodi ili je radi „uštede“ morao raditi i posao za koji nije dovoljno osposobljen, i što posao manevriste prethodnih tridesetak godina nije radio, već je njegovo zanimanje bilo vezano za tehničku ispravnost vagona? Hoće li se netko možda upitati jeli netko nakon trideset i više godina rada uopće u mogućnosti uz svoj osnovni posao obavljati i druge poslove, a za koje je potrebna psiho-fizička sprema mladića? Pitanja će ostati bez odgovora, a poslodavac će nastaviti „štedjeti“ tamo gdje se njemu sviđa, točnije na direktnim izvršiteljima posla, a u administraciju se naravno neće dirati jer su razne „Uprave“, „Menageri“, „Predstavnici poslodavca“ i slični stvarni balast kojega bi se trebalo rješavati. I, neće šutjeti samo urednici novina. Šutjeti će i sindikalisti, jer zašto bi pilili granu na kojoj sjede dok im poslodavac osigurava natprosječna primanja… I to je to. Čovjek poginuo. Ustvari, samo broj, jer mu ni ime nije spomenuto... Ivane, počivao u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije