Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Cagincu

Kvar na instalacijama prouzročio požar u svinjcu

19.10.2014., Zagreb - Na sportskim terenima Zagrebackih otpadnih voda odrzano natjecanje vatrogasaca s podrucja grada Zagreba u znanju, spretnosti i izdrzljivosti vatrogasnih vjestina.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
24.04.2015.
u 11:12

Od detonacije su popucala stakla i na kući N.M. (58).

Zbog kvara na električnim instalacijama jučer oko podne je izbio požar u svinjcu u Cagincu kod Ivanić Grada i prouzročio štetu od 120.000 kuna.

Požar je zahvatio bocu za varenje koja se nalazila u svinjcu u vlasništvu K.D. (47) te je odbačena u susjednu kuću u vlasništvu B.J. (58).

Od detonacije su popucala stakla i na kući N.M. (58).

Nasreću u trenutku ekplozije nikog nije bilo u kućama.

Požar su ugasili vatrogasci.

>>Zapalili čemprese na ŠRC Svetice

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
13:42 24.04.2015.

. ..Made in-Izjava KoLLinde Grabar Kitarović da joj je Blajburg preči od NDH-Ustaškog Konc logora Jasenovac. ..Edo-Majka. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije