Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokucali joj na vrata

Kroz prozor bacala staklene boce - policiji pružila otpor

Zena bacala boce kroz prozor
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
21.07.2016.
u 12:50

Splitska policija i vatrogasci zaustavili su u bacanju boca s četvrtog kata 47- godišnju ženu koja je pružila otpor i napala dvojicu policajaca, izvijestila je u četvrtak policija.

 Splitska policija i vatrogasci zaustavili su bacanje boca s četvrtog kata, 47-godišnju ženu koja je pružila otpor i napala dvojicu policajaca, izvijestila je u četvrtak policija. 

 Kako se doznaje u policiji,  u srijedu u 18,15 sati zabrinuti susjedi iz Valpovačke ulice zvali su policiju i prijavili  da im susjeda s prozora stana baca staklene boce na mjesto gdje se inače igraju djeca.

  Policajci su ženi pokucali na vrata, no nije otvorila. Na to je jedan od policajaca pogledao kroz rupu na vratima u kojoj nije bilo "špijunke" a  47- godišnjakinja ga je poprskala sprejem. Odbijala je izaći iz stana pa su stigli vatrogasci koji su nasilno otvorili vrata stana.

 Žena je uzela zidarski čekić i njime napala policajca kojega je spasio štit. Da bi svladali ženu policajci su nad njom upotrijebili sredstva prisile, raspršivač s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje.  Nakon intervencije odvedena je na pružanje liječničke pomoći, a potom  u policiju na kriminalističko istraživanje.  Na ruci je od štita zadobila oguljotinu,  dok su policajacu zbog spreja suzile oči.
 Na mjestu događaja obavljen je očevid, a o događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo.

>>Policajac jurio na intervenciju i usmrtio pješakinju na zebri

Komentara 6

Avatar NeNormalan
NeNormalan
14:09 21.07.2016.

Sve je više prolupanih ljudi

DJ
djordje
22:44 21.07.2016.

Teski kriminal ......u p.m.!

DU
Deleted user
20:35 21.07.2016.

očekujem da ostojić plati kaznu jadnoj babi koja nije znala da se djeca na staklo mogu porezat!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije