Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita interesa djeteta

Mario Korade ne želi novinare u sudnici

Mario Korade
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
06.05.2016.
u 16:18

Koradin branitelj Josip Reljić dodao je i to da se u javnosti potencira prezime optuženog i isticanje njegova oca (generala Ivana Korade koji je usmrtio pet osoba te zatim sebi presudio, op.a.) i zločina koji je počinio te da njegov branjenik od toga želi zaštititi svog sina

– Radi zaštite interesa svog osmogodišnjeg djeteta, želim da se sa suđenja isključi javnost – zatražio je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Mario Korade optužen zbog iznude Zdenka M., sprečavanja dokazivanja te napada na braću Roberta i Nenada BistrovićaSvoj zahtjev Korade je prethodno izložio sucu Marku Benčiću u pismu koje mu je poslao iz zatvora u Remetincu.

Koradin branitelj Josip Reljić dodao je i to da se u javnosti potencira prezime optuženog i isticanje njegova oca (generala Ivana Korade koji je usmrtio pet osoba te zatim sebi presudio, op.a.) i zločina koji je počinio te da njegov branjenik od toga želi zaštititi svog sina.

Zahtjevu za izuzećem javnosti usprotivila se nadležna tužiteljica nakon čega je Korade zatražio i njezino izuzeće. Sudac Benčić udovoljio je Koradinu zahtjevu da se suđenje zatvori za javnost i to zbog, kako je rekao, zaštite obiteljskog života okrivljenog, no zahtjevu za izuzećem tužiteljice nije mu udovoljeno.

>>Korade tvrdi da nije kriv za iznuđivanje i napad

Komentara 6

OB
ObrenM
17:44 06.05.2016.

Sto su god veci razbojnici imaju bolji tretman kod"pravosudja".Dijete mu nije smetalo kada je pravio manijakalna razbojnistva,dok nije naletio na pravog Hrvata.

OM
omolje
17:34 06.05.2016.

Luđi sin od oca.

DH
dalibor.hren
19:29 06.05.2016.

Tog divljaka treba riješiti po kratkom postupku, jer kad-tad će na slobodu, a onda će dosta života biti ugroženo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije