Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA U ZAŽABLJU

Kod Metkovića otkrivena velika plantaža, zaplijenjeno 192 kg marihuane

trava
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/3
28.09.2016.
u 11:24

Marihuana je bila zasađena na četiri odvojene parcele, gdje je pronađeno ukupno 60 stabljika visine od 124 do 250 centimetara

Dvojicu muškaraca uhitila je dubrovačko-neretvanska policija nakon što ih je u ponedjeljak zatekla u branju marihuane na plantaži koju su uzgojili u močvarnom području u općini Zažablje kod Metkovića, zaplijenivši ukupno 192 kilograma "trave".

Policija je danas priopćila kako je dvojicu osumnjičenih, u dobi od 45 i 47 godina, pritvorila i kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U ponedjeljak ih je zatekla u branju marihuane s plantaže u močvarnom području zvanom Kuti u općini Zažablje.

Marihuana je bila zasađena na četiri odvojene parcele, gdje je pronađeno ukupno 60 stabljika visine od 124 do 250 centimetara. Riječ je o dosad najvećoj pronađenoj plantaži marihuane na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a ukupno izvagana težina pronađene "trave" iznosi 192 kilograma.

Na plantaži su pronađena i dva prenosiva hladnjaka te dvije posude u kojima se također nalazila marihuana, pribor za poljoprivredu i čamac.

>> Na graničnom prijelazu zaplijenili 39 kilograma marihuane

>> Hrvati treći u Europi po pušenju kanabisa

Komentara 7

Avatar @promatrač
@promatrač
11:59 28.09.2016.

E bi ga.. Gdje ću sad nabavljati travu ?!

PE
Perunovic
20:52 28.09.2016.

60 stabljika - 192 kg marihuane ?????? Svaka stabljika ( u prosjeku ) 3.2 kg marihuane . Dalje nemam sto napisati , ostalo zna Vecernji .

CE
centirion
04:04 29.09.2016.

Marihuana je ozbiljna konkurencija farmaceutima kao električni automobil naftnim kompanijama! Tu je problem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije