Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska magistrala

Dvoje talijanskih motociklista poginulo u sudaru s kamperom

nesreća
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
28.07.2015.
u 16:04

Vozač kampera francuskih oznaka srušio je na kolnik tri motocikla.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.40 sati na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Jadranovo poginula su dva talijanska motociklista dok je treći motociklist, također Talijan, teško ozlijeđen i odvezen u KBC Rijeka na Sušaku.

U nesreći je sudjelovao kamper francuskih oznaka koji je, prema prvim informacijama s mjesta nesreće, udario u tri motocikla koji su se netom prije na skretanju uključili u promet ispred njega na magistrali u smjeru Crikvenice, a potom zastali želeći skrenuti na  benzinsku crpku na suprotnoj strani ceste.

Kamper je naletio na motocikle i srušio ih na kolnik, a pritom je jedan motocikl odbačen na suprotni prometni trak i sudario se s Fordom Fiestom talijanskih oznaka. Do kasno poslijepodne na mjestu nesreće trajao je očevid zbog čega je cesta bila zatvorena i promet se odvijao obilaznim pravcima.

>>Kobni sudar: Motociklist podlegao ozljedama, motocikl se zapalio

>>Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali D8, promet vrlo gust kod Svetog Roka

Komentara 8

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:07 28.07.2015.

i ponavlja se ista priča - 1) ceste su preuske, dizajnirane su za fiće 2) policije nigdje nema umjesto da pobire milijarde svake godine od kažnjavanja agresivnih vozača kojih ima napretek. u sloveniji voze kao bubice u strahu a ovdje se iživljavaju jer znaju da ih nitko neće kazniti i 3) ceste su neobilježene jer se o tome brinu podobni kadrovi stranke opasnih namjera kupljenih diploma i time ugrožavaju svima nama živote

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
18:06 28.07.2015.

Gdje to ima da na autocesti skretanje u lijevo, ako je dozvoljeno, nije odvojeno posebnim trakom? I ja sam par puta htio skrenuti na tu pumpu sa lijecve strane ali sam procjenio da je to čista ludost

GA
GALAHAN
17:19 28.07.2015.

e jadna majko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije