Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradili prijave

Kod dvojice Šibenčana policija pronašla arsenal ilegalno nabavljenog oružja

Arsenal oružja
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
24.04.2015.
u 14:48

Kod prvog je u Vodicama, prilikom pretrage obiteljske kuće i osobnog vozila policija pronašla tri puške, osam spremnika i 590 komada raznog streljiva.

Šibenska policija je kazneno prijavila 39-godišnjaka i 52-godišnjaka koji su ilegalno posjedovali pravi arsenal oružja.

Kod prvog je u Vodicama, prilikom pretrage obiteljske kuće i osobnog vozila policija pronašla tri puške, osam spremnika i 590 komada raznog streljiva. Za isto kazneno djelo, odnosno nedozvoljeno posjedovanje, izrada, nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari prijavljen je i 52-godišnjak iz Šibenika.

U njegovoj kući prekjučer je pronađeno i oduzeto šest pušaka, tri pištolja, 44 ručne bombe, prigušivač za automatsku pušku, preko 4.000 komada raznog streljiva, dva osnovna punjenja za minobacač i 20 komada raznih okvira za streljivo. 

>> 'Rusija jedina količinom naoružanja može premostiti zaštitu koju SAD posjeduje'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
18:29 24.04.2015.

vidim na slici- svi do zadnjeg se cerekaju-širok osmeh --zlatan zub..........dakle ovakvi privatni arsenali su normalna pojava a ljudi se vole šaliti s bombom u ruci.......kao vodičani na jelačiču........

DU
Deleted user
22:40 24.04.2015.

44 ručne bombe? sad će isprika bit da su čuvali bombe za ribu loviti... usput strada i koji ronilac, ali to su Švabe, pa nema veze, haha... ludo, ludo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije