Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalno oružje

Kod Crikveničana pronađen pištolj, streljivo i kilogram plastičnog eksploziva

Oružje i streljivo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.07.2014.
u 11:33

Protiv 45-godišnjakaće biti podniejta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Rijeci

Kriminalističko istraživanje nad  45 godišnjim muškarcem iz Crikvenice, koje su proveli policajci iz Crikvenice u suradnji sa policajcima iz Službe organiziranog krimnaliteta PU primorsko - goranske, potvrdilo je sumnje da muškarac ilegalno posjeduje oružje.

U pretrazi su kod njega pronađeni pištolj marke "CZ" M 57 s tri pripadajuća spremnika, 101 komada raznog pištoljskog i puščanog streljiva, 10 komada detonatorskih kapisli i kilogram plastičnog eksploziva.

Protiv  45-godišnjakaće biti podniejta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Rijeci zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija ponovno podsjeća građane da oružje i ubojita sredstva koja nedozvoljeno posjeduju mogu dragovoljno predati policiji bez sankcija jer akcija "Manje oružja - manje tragedija" još traje. 

>>Kinez u svojoj trgovini navijačima prodavao hladno oružje

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:31 24.07.2014.

Čovjek taman krenuo do Bilalijevih da obavi građansku dužnost a vi ga spriječili.

ZM
Zalem Metu
16:14 24.07.2014.

Ode naše ribarstvo u ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije