Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Rogoznici

Kerum pretukao muškarca zato što se parkirao na mjestu za invalide

19.05.2013., Split - Stozer HGS-a na celu s Zeljkom Kerumom za drugi mandat gradonacelnika i Nevenkom Becic za zupanicu. Kerum po prvim izlaznim anketama nije usao u drugi krug Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
15.05.2016.
u 20:37

Pretučeni muškarac završio je u šibenskoj Općoj bolnici, gdje su mu utvrđene lakše ozljede

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum u petak je zajedno sa još nekoliko zaposlenika svoje trgovine u Rogoznici pretukao muškarca, pa je šibenska policija protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Do tučnjave je došlo nakon što je Kerum vidio da muškarac parkira automobil pred njegovom trgovinom na mjestu rezerviranom za invalide, nakon čega je izišao iz trgovine da ga upozori da to ne čini, no muškarac se s njim počeo prepirati.

Ubrzo je izbila tučnjava, u kojoj je Kerum bio potpomognut svojim zaposlenicima pa je muškarac pretučen i završio je u šibenskoj Općoj bolnici, gdje su mu utvrđene lakše ozljede. 

>>Marko Tomasović, boksač i Kerumov prijatelj, ranjen u nogu

Komentara 104

JZ
Jedan_Zagrepčanec
20:41 15.05.2016.

Prvi put da Kerumu skidam kapu...

LU
Lujo123
20:42 15.05.2016.

Hajd i od Keruma nekaj dobro!!!

DA
damascus
20:44 15.05.2016.

Bravo Kerum! Sada eć ga pak naša policija prijaviti zbog kršenja javnog reda i mira a uzurpatora invalidskog mjesta nisu niti primjetili. Baš prava balkanska prčija. Bravo i za ministra, vidi se da zna policijski posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije