Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši nogometaš

Kasalo optužen jer je pretukao muškarca u wellnessu Sheratona

Vlado Kasalo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
01.03.2016.
u 14:15

Vlado Kasalo izudarao je s još dvojicom prijatelja Marka V. nogama po tijelu nakon što je iz saune izbacio muškarca koji je masturbirao

Vlado Kasalo, bivši nogometaš, a danas nogometni trener zaposlen u NK Dinamu, na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu optužen je zbog tučnjave u wellness-centru Hotela Sheraton u kojem je, prema optužnici, s još dvojicom prijatelja, Dragomirom Žarkom i Andrijom Čarapinom, u svibnju 2013. pretukao Marka V.

Potukli su se nakon što je Marko V. iz saune izbacio muškarca koji je masturbirao pored njegove poznanice iz centra.

– Sjedio sam na ležaljci, a u jednom trenutku otvorila su se ulazna vrata i odmah sam osjetio jak Žarkov udarac u glavu i prsa. Uspio sam se podići iz ležaljke i u tom trenutku dobio sam više udaraca od Čarapine i Kasala – ispričao je policijskim istražiteljima Marko V., koji je svoj iskaz jučer ponovio i na sudu. Dodao je i to kako je u tučnjavi više puta udaren u glavu, bila su mu slomljena rebra, a cijeli događaj uspio je rekonstruirati tek nakon razgovora sa psihijatrom.

– Udarali su me šakama i nogama po glavi te svim dijelovima tijela. Kasala sam prepoznao u policiji sa 99,99-postotnom sigurnošću – svjedočio je Marko V. Njegov iskaz jako je uznemirio bivšeg nogometaša koji je od suca Rafaela Krešića zatražio da izađe iz sudnice jer ga boli srce pa je suđenje nastavljeno u njegovoj odsutnosti. O premlaćivanju u wellness-centru jučer je svjedočio i Jakov K. koji je rekao da je sto posto siguran kako je upravo Kasalo oštećenog Marka V. izudarao nogama. Iako je Jakov K. još na prvom prepoznavanju u policiji neposredno nakon tučnjave Kasala prepoznao kao jednog od napadača, tužiteljstvo je prvo pokrenulo postupak samo protiv Žarka i Čarapine i protiv njih se vodio odvojeni postupak na Općinskom kaznenom sudu.

U tom je predmetu nedavno donesena nepravomoćna presuda kojom je Žarko oslobođen optužbe, dok je Čarapina nepravomoćno osuđen na deset mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine. Bivši nogometaš na sudu poriče krivnju da je teško ozlijedio Marka V., a u odgovoru na optužnicu njegov branitelj posebno je istaknuo činjenicu da je oštećeni tek na suđenju Žarku i Čarapini prvi put Kasala identificirao kao jednog od napadača. Tužiteljstvo za Kasala predlaže kaznu od dvije godine zatvora. 

>>USKOK predložio 80-ak svjedoka: Svjedočit će Drpić, Kasalo, Deverić, Škegro, obitelj Mamić…

>>Kasalo: Ja sam stvorio Tina Jedvaja!

Komentara 19

MR
MRUDante
14:31 01.03.2016.

to su teme na koje se pali uredništvo večernjaka - sheraton, dr.ka.nje, zatvor...

DU
Deleted user
14:33 01.03.2016.

To su hrvatski sudovi, premlatis lika uzmes dobrog odvjetnika i stvar rijesena, nikom nista. Posteni na sudovima ispadaju bedaki, krimosima sluze za oprost grijeha. Zanimljivo je da se ovdje ne spominje ime suca, jedino kada se dize hajka na one koji nemaju putra na glavi... onda ime i prezime suca, adresa, slobodne aktivnosti, prvi poljubac...

DU
Deleted user
14:32 01.03.2016.

nema komentara...ke frka..hehehe....nakoksani buvalj si je buksu zaradil...njemu kao nebre niko ništ jer ga čuvaju dečki ...aha....pjesma bude pala...lalalala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije