Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U centru Splita

Kamenom teškim 25 kg izudarao štene na smrt

uhićenje
Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
29.07.2014.
u 17:32

Muškarac je kamenom težine 25 kg više puta po glavi udrario svog psa te ga na taj način usmrtio

Protiv 37-godišnjeg Splićanina podignuta je optužnica zbog kaznenog djela djela ubijanja ili mučenja životinja nakon što je u centru grada usmrtio štene staro tek nekoliko mjeseci.

Muškarac je kamenom težine 25 kg više puta po glavi udrario svog psa te ga na taj način usmrtio.

>> Pas Raska spriječio krijumčarenje 45 kilograma duhana

Ključne riječi

Komentara 10

RO
rozejmila
17:48 29.07.2014.

Ovo je toliko gnusno da nemam reci... ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude! U najmanju ruku zasluzio je istu kaznu , da se kamenuje pa da vidi kako je to lepo! Pravo pitanje je ko je ovde zivotinja! :(

Avatar superhik74
superhik74
19:07 29.07.2014.

Balkanska posla. Dobro ga nije razapeo na kriz ili zivog zapalio. Glavno da smo mi usli u Europu pa smo sada Europljani koji kamenuju pse, a prije smo bili balkanci koji kamenuju pse. Velika razlika. Ogroman civilizacijski iskorak.

L0
luena 01
19:02 29.07.2014.

E pa sad dokad ce nase pravosudje ovakve monstrume samo opomiinjat to ce mo vidjeti... treba ih pocet kaznjavat za primjer drugima ,tri godine najstrozeg zatvora u kojem ce radit za smjestaj hranu i sudske troskove .. Ovakvo ponasanje premama zivim bicim (zivotinjama ) je toliko gnjusno da covjek ostaje bez rijeci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije